SAĞLIK

Corona Virüs Düşmanı Doğal Şifa Kaynağı 3 Ürün!

Corona Virüs Düşmanı Doğal Şifa Kaynağı 3 Ürün!
Corona Virüs Düşmanı Doğal Şifa Kaynağı 3 Ürün!


Virüslere Karşı Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin!

Korona virüs tehdidinin tüm Dünya'yı etkisi altına aldığı bugünlerde bünyenizi güçlü tutmak için 3 doğal üründen bahsedeceğiz...

Corona virüs hastalığının düşmanı olarak ifade edilen ve bağışıklık sitemini güçlendiren, Erzurum'un doğal şifa kaynağı bu 3 ürün Dut Pekmezi, Organik Bal ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi Göğermiş Peynir olarak karşımıza çıkıyor.

Bu arada bir hatırlatmada bulunalım, Korona virüsü belli noktaya kadar tanıdıklarını ifade eden Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, virüsün düşmanının güneş, sabun ve deterjan olduğunu söylediğini de aktaralım.

Erzurum'da Corona Virüs Düşmanı Doğal Şifa Kaynağı 3 Ürün Dut Pekmezi

Dut Pekmezi

Dut pekmezi, keçiboynuzu pekmezi ve özellikle karadut pekmezi de dahil bütün pekmezler vücudun savunması ve kanlanması için gerekli olan hücrelerin üremesini destekliyor. Dolayısıyla pekmezler vücut için faydalı olan gıdalardan bir tanesidir.

Uzman Dr. Ender Saraç, pekmezin virüs öldürücü bir etkisi olmadığını aktarıyor. Fakat virüslerle savaşacak olan kan hücrelerinin üremesini arttırıcı bir etkisi olduğunu kaydediyor.

Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral: “Pekmezler, vücut ısısını iyi dengeleyen ‘vücudun sobası' diyebiliriz. Yoğurtla, dondurmayla, sütle karıştırılarak da yenilebilir. Nezle, grip tarzı enfeksiyonlarda tedavi fonksiyonu yoktur ama koruyucu özelliği vardır. Çünkü bağışıklık sistemini çok güçlendirir ”diyor.

Erzurum'da Corona Virüs Düşmanı Doğal Şifa Kaynağı 3 Ürün Organik Bal

Organik Bal

Araştırmalara göre bal, demir minerali ve çeşitli vitaminler açısından çok zengindir.

Balın sürekli kullanılması, akyuvar içerisindeki bakteri ve virüslere karşı savunmayı destekler. Bal tüketiminin, grip virüslerine karşı koruyucu olduğu da gözlemlenmiştir.

Erzurum'da Corona Virüs Düşmanı Doğal Şifa Kaynağı 3 Ürün Gögermiş Peynir

Göğermiş Peynir

Genel itibari ile küflü peynir çeşitleri, bünyesinde barındırdıkları vitamin, mineral ve antibiyotikler sayesinde insan sağlığına son derece yararlı peynirler olarak karşımıza çıkıyor.

Özellikle Erzurum göğermiş peyniri kalsiyum açısından çok zengin, bünyesindeki vitamin ve mineraller ile vücut direncini artırıyor.

Antibiyotik içerdiği için iyileştirici etkisi olan Göğermiş Peynir, hastalıklardan korumasının yanı sıra, mikroplara karşı kalkan vazifesi görür. Antiseptik özelliği bulunur.

Erzurum Pekmezi, Balı ve Göğermiş Peynirini Güvenle Nereden Alabilirim?

Erzurum'da 1979 itibaren gıda sektöründe hizmet veren https://ersalimgida.com/ online alışveriş sitesinden bir çok yöresel ürün ve Dut Pekmezi, Organik Bal ile Göğermiş Peynir güvenle satın alabilirsiniz.

Tortum Dut Pekmezi Almak İçin Tıkla

Süzme Çiçek Balı Almak İçin Tıkla

Organik Karakovan Balı Almak İçin Tıkla

Göğermiş Peynir Almak İçin Tıkla

Corona Virüs Düşmanı Doğal Şifa Kaynağı 3 Ürün!

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
25 Mart 2020 18:18
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}