KAPANAN İŞLETMELER

Bu Yumurtayı Yetişen Alıyor, Yetişemeyen Biraz Bekliyor!

Bu Yumurtayı Yetişen Alıyor, Yetişemeyen Biraz Bekliyor!
Bu Yumurtayı Yetişen Alıyor, Yetişemeyen Biraz Bekliyor!

Erzurum’un Doğal Köy Yumurtası!


Dünya genelinde ve Türkiye’de son dönemlerde doğal ürünlere olan ilgi artarak devam ediyor. Bunun son örneği Erzurum’da yaşanıyor. Şehirde gezen tavuk, doğal köy yumurtasına olan ilgi her geçen gün artıyor.


Yumurtacılık sektöründe faaliyet yürüten Kuza Yumurtacılık Erzurum’da son zamanlarda kurulan firmalardan sadece biri. Dadaşlar diyarında gezen tavuk doğal köy yumurtası ile Kuza Yumurtacılık artan taleplere yetişmek için şehrin büyük marketçilikte öncü kuruluşu TEMA ile anlaşarak müşterilerinin taleplerine cevap vermeyi hedefliyor.

Erzurum'a katma değer üreten firma yetkilileri, ücretsiz sipariş hattı ile ise taze taze topladıkları yumurtaları her Cuma adreslere teslim etmeye devam ettiklerini aktarıyor. Yer yer yoğunluk yaşayan firma müşterilerinin TEMA marketlerden taze gezen tavuk doğal köy yumurtası alabileceklerini kaydediyor.

Erzurum’da Gezen Tavuk Doğal Köy Yumurtası Sipariş Hattı!

Kuza Yumurta İnstagram sayfası üzerinden iletişime geçip veya 0530 147 86 68 telefon numarasını arayarak Gezen Tavuk Doğal Köy Yumurtası servis ücreti olmadan sipariş verebilirsiniz.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
24 Şubat 2021 00:27
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza