YÖRESEL LEZZETLER

Göğermiş Peynir Fiyatı Ne Kadar? Nereden Alınır?

Göğermiş Peynir Fiyatı Ne Kadar? Nereden Alınır?
Göğermiş Peynir Fiyatı Ne Kadar? Nereden Alınır?

Göğermiş Peynir!

Erzurum’a özgü, kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzeti lorsuz göğermiş peynir bu içeriğin yayımlandığı tarihte Farkı Şahane e-ticaret sayfasında kg fiyatı 170 TL’den satılmaktadır.

Farkı Şahane Lorsuz Göğermiş Peynir Hakkında!

Göğermiş bir diğer adı ile yeşil küflü peynir çok iyi bir fosfor deposudur.

Fosfor kemiklerin daha sağlıklı olması ve dişler için çok önemlidir. Fosfor eksikliği, raşitizm gibi kemikle ilgili sorunlara yol açabilir. Kemik ve diş sağlığının yanı sıra, fosfor vücutta birçok hayati işlevi de yerine getirir.

Göğermiş peynir, osteoporoz oluşumunu engeller. 

Osteoporoz, kadınlarda erkeklerden daha yaygındır. Maviküflü peynir, kemik sağlığı için önemli olan çok iyi bir kalsiyum kaynağıdır. Yaklaşık 30 gr peynir, 150 mg kalsiyum içerir. Bu yüzden, mavi peynir tüketimi kemiklerinizi sağlıklı kılar ve osteoporoz gibi hastalıkların önlenmesine yardımcı olur.

Göğermiş peynir hafızayı güçlendirir. 

İçerisinde bulunan besinler hafızayı güçlendirmeye ve hafıza problemleriyle mücadele etmeye yardımcı olur. Maviküflü peynir tüketimi, beyin hücresi işlevini artırır. Bu yüzden hafızasını geliştirmek için çocuklarınızın diyetine mavi peynir eklemeye başlayın!

Göğermiş peynir süt proteini içerir.

Maviküflü peynir süt proteini içerir, bu nedenle doğrudan laktoz intoleransı nedeniyle süt içemeyenler gerekli proteini elde etmek için mavi peynir tüketebilirler.

Göğermiş peynir antienflamatuvardır.

Enflamasyon bugün büyük bir sorundur ve göz ardı edilirse ciddi ve hatta ölümcül olabilir. Mavi peynir, antienflamatuvar özelliklere sahiptir. Böylece vücudumuzdaki çeşitli inflamatuvar problemlerle mücadeleye yardımcı olur.

Göğermiş peynir diş sağlığını destekler.

Diş dostudur. İyi miktarda kalsiyum içerdiğinden, diş sağlığını destekler. Küflü peynir tüketimi, plak ve diş çürümelerinin önlenmesine yardımcı olur.

Göğermiş peynir bağışıklık sistemini güçlendirir. 

Çalışmalar, maviküflü peynir tüketiminin bağışıklık sistemini güçlendirdiğini göstermiştir. A vitamini, D vitamini, potasyum, sodyum ve çinko gibi bir dizi temel vitamin ve mineral sağlayabilir. Başka bir deyişle, bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıkların önlenmesinde önemli bir rol oynar.

Farkı Şahane Nerede?

Muratpaşa Mahallesi, Haşıl Efendi Caddesi No;14, Palen Doğal Gaz yanı, 25100 Yakutiye / Erzurum adresinde hizmet vermektedir.

Farkı Şahane İletişim Numaraları!

İletişim: 0442 442 04 25

WhatsApp destek hattı: 0532 262 48 47

Alışveriş Sitesi!

Tıkla Sepete Ekle: erzurumportalimagaza.com

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
11 Haziran 2023 01:51
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}