SEKTÖREL HABERLER

Forum Erzurum Outlet ile Hayaller Gerçek Oldu!

Forum Erzurum Outlet ile Hayaller Gerçek Oldu!
Forum Erzurum Outlet ile Hayaller Gerçek Oldu!

Forum Erzurum Outlet ile Hayaller Gerçek Oldu!
 

Forum Erzurum Outlet’ten alış veriş yapan müşteri Dacia Duster kazandı.

Şehrin ve bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Forum Erzurum AVM şehre ilkleri yaşatmaya devam ediyor.  2009 yılından bu yana ziyaretçilerine hizmet sunan alışveriş merkezi, geçtiğimiz yıl mayıs ayında “outlet’’ olarak hizmet vermeye başlamıştı.

Yeni konsepti ile daha da güçlenen Forum Erzurum kampanyalarına hız kesmeden devam ederek düzenlediği otomobil kampanyasında Noter ve Milli Piyago İdaresi yetkililerinin katılımıyla 4 Mart 2022’de gerçekleşen çekiliş ile bir kişiye otomobil hediye etti.

Kasım’21 – 20 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen ve tek seferde 100 TL harcayan ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleşen Dacia Duster otomobil kampanyasının asil talihlisi, Ünal Mortepe aracını teslim aldı.

Forum Erzurum Outlet AVM Yönetimi, Erzurum’un en iyi yaşam ve alışveriş merkezi olmak için ziyaretçilerini sevindirecek etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini belirtti.

Forum Erzurum Outlet Hakkında

Forum Erzurum Outlet Hakkında!

 21 Ekim 2009`da Erzurum'da açıldı.

32 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Forum Erzurum çağdaş mimari ile yöresel ve tarihsel elementleri bir araya getirerek, Erzurum şehrine yeni ve farklı bir atmosfer katmaktadır.

Bölge'nin en iyi hipermarketi olarak hizmet veren Migros, bölgenin ilk 3 boyutlu teknolojisine sahip en büyük sinema kompleksi Cinemaximum Forum Erzurum'un ana kiracıları arasında yer almaktadır. Ayrıca, LcWaikiki, Flo,Mavi, Koton, Eve Shop,Watsons, Burger King gibi markalarımızın yanı sıra sadece Forum Erzurum içerisinde bulabileceğiniz Network , Ramsey-Kip, SPX, Derimod, Bambi, Suvari, Linens, Deichmann, mağazalarımız arasında yer almaktadır. Forum Erzurum, "çok iyi" dereceyle Türkiye'nin Breeam Sertifikası'na sahip ilk binası ve ilk yeşil alışveriş merkezidir.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
24 Mart 2022 11:00
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza