SEKTÖREL HABERLER

Erzurum’a Bir Yatırım Daha

Erzurum’a Bir Yatırım Daha
Erzurum’a Bir Yatırım Daha

Doğu İllerine Hitap Edecek Seramiksan Mağazası Erzurum'da Açıldı!


Erzurumlu boya firması Şahika Group, Erzurum’a ve Doğu Anadolu Bölgesi şehirlerine hitap edecek Seramiksan mağazasını hizmete açtı.

Açılışa katılan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Erzurum’a yatırım yapan insanları sevdiklerini ve desteklediklerini ifade etti. Bu yatırımları yapan insanların vatansever, milliyetçi olmaları bizleri ekstra memnun ediyor diyen Uçar, “Burada çalışan insanları yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Sadece Erzurum ile sınırlı kalmayıp bölge illere de katma değer ve istihdam sağladıkları için Şahika Grubu tebrik eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, belediye olarak yanlarında olduklarını dile getirdi.

Doğu İllerine Hitap Edecek Seramiksan Mağazası Erzurum'da Açıldı!

9 Ülkeye İhracat Yapıyorlar!

Erzurum’da 1979’dan beri hizmet veren köklü firma Şahika Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şener Şahika ise 9 ülkeye ihracat yaptıklarını ve Erzurum’a ikinci mağazamızı kazandırdıklarını söyleyerek, “Bizlerin amacı Bursa’dan Avrupa’ya açılabilmek, buradan ise Afrika ve Doğuyu yönetebilmek. Logomuzun içerisinde de yer alan şahika ahilik, dürüstlük felsefesini ifade ediyor. Şahika kelimesi de Farsçadan gelmekte ve zirve anlamı taşımaktadır. Bu düsturla yıllardır hareket ediyoruz ve vatanımıza, hizmet etmekten gurur duyuyoruz.”dedi.

Açılışa katılan Seramiksan Genel Müdürü Mustafa Süreyya Çağlar ise Erzurum’da, onaylı ve hijyen kaliteli seramiklerini vatandaşla buluşturacaklarını aktardı.

Doğu İllerine Hitap Edecek Seramiksan Mağazası Erzurum'da Açıldı!

Öte yandan açılışına Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Erzurum Teknik Üniveristesi Rektörü Bülent Çakmak, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Ethem Tanrıver, Seramiksan Genel Müdürü Mustafa Süreyya Çağlar, Şahika Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şener Şahika, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, ve birçok STK başkanı katıldı.

Şahika Erzurum

Erzurum’a Bir Yatırım Daha

Şahika Group Yönetimi

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
20 Mayıs 2022 11:14
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza