BİLİYOR MUYDUNUZ?
Erzurum’da Belediye Başkanlarımızın Asıl Mesleklerinin Ne Olduğunu Biliyor Muydunuz?

Erzurum’un Belediye Başkanları!
Erzurum’da Belediye Başkanlarımızın Asıl Mesleklerinin Ne Olduğunu Biliyor Muydunuz?
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı: Mehmet Sekmen
Finans Uzmanı Mali Müşavir
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Sekmen, iş hataına 1980 yılında Vakıfbank’ta yönetici olarak başladı. Finans yönetimi konusunda uzman olan Mehmet Sekmen, 1985 yılında mali müşavir oldu.
Yakutiye Belediye Başkanı: Mahmut Uçar
Doktor
Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Narman Sağlık Merkezinde kısa bir süre tabip olarak çalıştı. İşletme alanında yüksek lisans yapsa da Atatürk Üniversitesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalında eğitimini aldı. Erzurum İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptı.
Palandöken Belediye Başkanı: Muhammet Sunar
Avukat
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ön Lisanstan mezun oldu. Serbest avukat olarak çalıştı.
Aziziye Belediye Başkanı: M. Cevdet Orhan
Mühendis
Erzurum Atatürk Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü’nden 2004 yılında mezun oldu. Erzurum Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu.
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}{{item.YorumMetni}}