EKONOMİ

Erzurum 2. OSB'deki Mağduriyet Giderilmesi İçin Ne Yapıldı?

Erzurum 2. OSBdeki Mağduriyet Giderilmesi İçin Ne Yapıldı?
Erzurum 2. OSB'deki Mağduriyet Giderilmesi İçin Ne Yapıldı?

Erzurum'da Gündem 2. OSB!


Erzurum 2. OSB'deki yatırımcıların bölgedeki zemin probleminden kaynaklanan mağduriyetlerinin giderilmesi için düzenlenen istişare toplantılarının üçüncüsü yine Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) gerçekleştirildi.

Müteşebbis heyet olarak bir taraftan mevcut yatırımcıların sorunlarını çözmeye çalışırken diğer yandan da şehre yatırım yapmak isteyen yerel ve ulusal çaptaki yeni yatırımcıların taleplerini karşılamaya gayret ettiklerine dikkati çeken Başkan Özakalın, “Erzurum’a katma değer sağlayacak yatırımların hayata geçirilmesi, 3. Etap’ta en kısa sürede bacaların tütmesi, üretim ve istihdamın artarak devam etmesi için 2. OSB yönetimindeki bütün kurumlar uyum içerisinde ve özveriyle görev yapıyor” diye konuştu.

“Bizler, şehrimizi sanayileşme anlamında bir adım daha öne taşıyacak bu yatırımların çoğalması ve ayakları yere basan yeni projelerin hayata geçmesi için mesai harcamayı sürdüreceğiz” diyen Özakalın, 2. OSB 1. Etap’ta yapılması planlanan GES Projesi için de ETSO’nun, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde bir çalışma yürüttüğünü kaydederek, bu konudaki girişimleri sürekli istişare ettiklerini ve yatırımı Erzurum’a kazandıracak yol haritasını belirlemeye çalıştıklarını vurguladı.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
16 Aralık 2022 11:43
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}