POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum Mitinginde Neler Paylaştı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum Mitinginde Neler Paylaştı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum Mitinginde Neler Paylaştı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum Mitinginden Notlar!


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’un yeni miting alanında, “Erzurum'un kışı ve soğuğunun meşhur olabilir. Ama bizim de ülkemizin dört bir yanını sarıp sarmaladığımız doğal gaz hatlarımız var. Bugün Olur, Tekman, Çat ve Karayazı ilçelerimizi de doğal gaz ile buluşturuyoruz.


Bugün resmi açılışını yapacağımız projelerden biri de Çat ilçemizdeki 261 adet Afet konutu ve müştemilatıdır. Büyükşehir belediyemizin 2816 konutu ve 418 iş yerini kapsayan kentsel dönüşüm projeleri ile Erzurum Kalesi Tarihi Kültür Yolu projesinin resmi açılışını da bugün buradan yapıyoruz. İstanbul ve Ankara'da başlattığımız yurt içinde ve yurt dışında büyük ilgi gören kültür yolu festivallerini Anadolu'ya da yayıyoruz. Önümüzdeki yıl 10 ilde yapılacak kültür yolu festivallerinden birinin adresi de Erzurum'dur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da

Bugünkü açılış programımızda Büyükşehir belediyemizin binlerce kilometreyi bulan asfalt çalışmaları ile çok sayıda sulama tesisi, gölet, millet bahçesi, otel, peyzaj projesi de yer alıyor.

Üniversitelerimizi ikiye çıkardık ve aynı zamanda üniversite şehri olduk. Bitmedi üniversitenin yanında bir de işte artık Erzurum'u Karadeniz'e bağlıyoruz. Karadeniz'den Erzurum'u dünyaya açıyoruz. Şehrimiz için planladığımız 13 millet bahçesinden 8'ini tamamladık.

Erzurum Havalimanı'nı modernize edip büyüttük. Tarım ve ormanda, Erzurum'a 7 baraj, 1 içme suyu tesisi, 13 gölet, 20 sulama, 298 taşkın koruma tesisi, 28 hidroelektrik santrali inşa ettik.” ifadelerini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
24 Aralık 2022 16:34
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}