YEME İÇME HABERLERİ

Kahvaltı için güzel bir mekan arayana önerimiz var

Kahvaltı için güzel bir mekan arayana önerimiz var
Kahvaltı için güzel bir mekan arayana önerimiz var

İşte yeni lezzetleri keşfetmekten keyif alanlar için güzel bir mekan.  

Farklı lezzetleri deneyimleyenler, kaliteli mekanları tercih ederler. Kahvaltı oldukça önemli bir öğündür. Özellikle pazar kahvaltısı, bizim kültürümüz için ayrı bir önem taşır. Pazar kahvaltısı diyince ilk akla gelen, ailelerin kahvaltı masası etrafında toplanarak, hoş sohbetler gerçekleştirmeleridir. Diğer bir seçenek ise, hafta sonu kahvaltısını güzel bir mekanda yapmak olabilir. Peki siz; kahvaltınızı ferah, neezih bir mekanda yapmak ister misiniz, İşte size güzel bir kahvaltı mekanı öneriyoruz. 

Kahvaltı, Türkiyenin heryerinde çeşitleriyle ün yapmış günün en önemli ve mutluluk veren öğünüdür.

Farkışahane kahvaltı salonu siz değerli müşterilerimiz için özenle seçtiğimiz ürünler kullanmaktayız. Kahvaltıda çok fazla ürün kullanıldığı için bol çeşitli kahvaltılar ancak ucuz, hileli ve sağlığa zararlı ürünler kullanarak sağlanabilmektedir. Bu kalitesiz ürünler ucuz yolla elde edildiği gibi ucuz sunumlara da temel oluşturmaktadır. Kaliteli ve sağlıklı hiçbir ürün yoktur ki hilesiz bir şekilde ucuza satılsın.

Kahvaltımız, damak tadınıza hitap edecek her ürünü bir gurme edasıyla özenle seçilmiş ve sağlığınıza zarar vermeyecek şekilde incelenerek hazırlanmış bir sofradır. Tükettiğiniz ürünlerin sağlığınıza zarar verip vermediğini sorgulamadan tüketmeyiniz. Maalesef her geçen gün sağlığımızı tehdit eden koruyucular, renklendiriciler, glikoz şurubu gibi çeşitlendirebileceğimiz birçok zararlı maddeyi ihtiva eden yiyeceklerin piyasaya sürülmesini kolaylaştıran gıda terörü sağlığımızı ciddi anlamda tehdit etmektedir. Örneğin birçok müşterimizden talep almamıza rağmen salam ve sosis grubunu asla kahvaltıda sizlere sunmuyoruz. Bunun sebebi ise bu iki ürünün özellikle dünyanın en zararlı yiyecekleri arasında olmasıdır. Önceden tatmadığımız, kendi soframıza koymadığımız hiçbir ürünü size sunmuyoruz.

Unutmayalım ki hayatta bir kahvaltı tabağı gibidir; biraz tatlı… biraz tuzlu…biraz da yanındaki bir bardak çay gibi sıcak ve mis kokulu…
Damağınızı tatlandırmak içinizi ısıtmak dileğiyle…

TELEFON
0442 442 04 25

WHATSAPP
0532 262 48 47

ADRESİMİZ
Muratpaşa Mahallesi, Haşıl Efendi Caddesi No;14, 25100 Yakutiye/Erzurum

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Şubat 2023 21:25
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}