ERZURUM SEÇİM 2023

Vali Okay Memiş Milletvekili mi Oluyor?

Vali Okay Memiş Milletvekili mi Oluyor?
Vali Okay Memiş Milletvekili mi Oluyor?

Beş yıldır Erzurum'da görev yapan Erzurum Valisi Okay Memiş'in kamu hizmetine olan bağlılığıyla tanınırken, atandığında ilk sözleri "Biz bu şehre ağalık, paşalık yapmaya gelmedik, hizmet etmeye geldik" oldu.

Kamu kaynaklarını faydasız olabilecek yatırımlara harcamayan Memiş, Erzurum tarihinin en başarılı valilerinden biri olarak biliniyor. Ocak ayında gazetecilerle bir araya gelen Memiş, milletvekilliği için herhangi bir planının olup olmadığı sorusuna adaylık kararını partisinin üst düzey yetkililerine bırakabileceğini belirtti.

Söylentilere göre Giresun'dan aday olmak için valilik görevinden istifa etmesi bekleniyor. Şimdi en büyük soru, aday listesinde hangi pozisyonda görüneceği. Cumhurbaşkanı'nın seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıklamasının ardından siyasi partiler adaylık başvuru sürecini başlattı. Başvuru sürecinin en yoğun geçmesi beklenen AK Parti'nin aday listesine yeni isimleri dahil etmesi bekleniyor.

Vali Memiş, Erzurum'da sanayi, tarım, hayvancılık ve turizm gibi çeşitli sektörlerde başarılı çalışmaları nedeniyle potansiyel bir adaydır.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
15 Mart 2023 08:28
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza