GÜNCEL

EYOF'a Günler Kala Erzurum Işıl Işıl

EYOFa Günler Kala Erzurum Işıl Işıl
EYOF'a Günler Kala Erzurum Işıl Işıl


EYOF Yaklaşıyor Çalışmalar Sürüyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ve Konaklı Kayak Merkezi için yürttüğü ışıklandırma çalışması ile bölgeyi ışıl ışıl yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Enerji ve Aydınlatma Şube Müdürlüğü tarafından yapılan ışıklandırma sayesinde kayak merkezleri gece başka bir görünüme kavuştu. Yapılan ışıklandırma çalışmalarında şehir merkezi ile Palandöken Kayak Merkezi arasındaki yol güzergâhında bulunan aydınlatma direklerine dekoratif LED süs motifleri ve LED armatür takıldı.


Aydınlatmalar Elden Geçirildi

Estetiksel bir görüntü sağlanmış olan çalışma ile kayak severlere daha ışıklı bir ortam sunuluyor. Ayrıca gondol liftlere takılan projektörler ile kayak pistlerinin daha aydınlık olması sağlandı. Bu bağlamda, Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi için yürütülen çalışma ile dekoratif aydınlatma direkleri merkeze ayrı bir hava katıyor. Dış cephelerin, Wallwasher (Duvar Boyama) diye tabir edilen LED ışıklandırmalarla bambaşka bir çehre kazandığı Konaklı Kayak Merkezi'ndeki tüm aydınlatma direkleri de elden geçirildi. Arızalı ve görsel açıdan bozuk olanlar tamir edildi.

Kaynak: Erzurum Büyülşehir Belediyesi

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
28 Ocak 2017 18:30
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}