ŞEHR-İ ERZURUM

Erzurum Kedilerine Tercüman Olduk

Erzurum Kedilerine Tercüman Olduk
Erzurum Kedilerine Tercüman Olduk

Bizide Görün!


Erzurum'da şehir hafiyeliği yaparken kadraja o kadar çok kedi girdi ki, kedilerin bizden kış aylarındaki hal ve tavırlarından bahsetmemizi istediklerini düşündük.


Birçok kareden yalnızca bir kaç tanesini sizler için seçtik ve kedilerin dili olduk. Kapakta gördüğünüz fotoğraf, Erzurum Kalesi civarlarında aralık ayında çekildi. Yaklaşık 2. kat mesafesinde pencerede sarkarak oynayan yavru bir kedi (fotoğrafta kuyruğu görünüyor) ve annesi hallerinden oldukça memnunlar. Yavru mutlu oyun oynuyor, annesi yavrusunun mutluluğundan haz alıyor.

erzurum kedileri

Bu fotoğraf Muratpaşa cami önünde çekilde. Balıkcının hemen yanıbaşında duran kedimiz, nasibini bekliyor. Balık satıcısı çok fazla verdiğini söylesede ricamızla bir iki tane daha veriyor. Kedimiz mutlu.

erzurum kedileri

Yeğenağa mahallesinde çekilen bu fotoğrafta bir kedi ailesi görüyorsunuz. Çöpün alt tarafında bir kaç kedi daha var. Görmeniz açısından o fotoğrafıda ekledik. Kameramıza kayıtsız kalmayan bu aile yaşadıkları soğuk, kar ve ortama rağmen memnuniyetlerini güzel pozlarla ifade ettiler.

erzurum kedileri

Aşağıda gördüğünüz fotoğraf ise Tortum ilçesinde çekildi. Çağ kebabı yapan lokanta önünde kebaba meftun o kadar çok kedi vardı ki sayamadık. Belli ki cağın lezzetini aldıklarından başka kapıya gitmek istemiyorlar. Her halleriyle payımız istiyoruz der gibiler.

erzurum kedileri

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
22 Mart 2017 10:02
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza