GÜNCEL

ESKİ Şanlı Urfa'da Görevde

ESKİ Şanlı Urfada Görevde
ESKİ Şanlı Urfa'da Görevde

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketinde etkilenen bölgelerde çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda, ekipler kanal tıkanıklıklarını açarak, arıza onarımları yaparak ve çamur temizleme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Yaşanan sel felaketinde, Şanlıurfa'da birçok bölge etkilendi ve bu bölgelerde hasarlar meydana geldi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri de bu bölgelerde meydana gelen sorunları çözmek için seferber oldu. Kanal tıkanıklıklarının açılması, arızaların onarılması ve çamurun temizlenmesi çalışmalarıyla ekipler, sel felaketinin neden olduğu zararları en aza indirmek için çaba harcıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, uzman kadrosu ve modern ekipmanları ile sel felaketine hızlı bir şekilde müdahale ediyor. Yapılan çalışmalarla birlikte, selden etkilenen bölgelerdeki yaşamın normale dönmesi için önemli bir adım atılıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, gösterdiği hassasiyet ve çalışmalarıyla bir kez daha ülkemizdeki dayanışma ve yardımlaşma kültürünün en güzel örneklerinden birini sergiliyor. Bu çalışmalar, sel felaketine maruz kalan insanların zor zamanlarında yanlarında olan ve onların yanında duran bir belediye olduğunu gösteriyor.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
19 Mart 2023 09:33
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}