GÜNCEL

Yakutiye Belediyesi Depremzedelerle İftar Yaptı

Yakutiye Belediyesi Depremzedelerle İftar Yaptı
Yakutiye Belediyesi Depremzedelerle İftar Yaptı

Yakutiye ilçesi, depremzedelerin bir araya geldiği ve dayanışma örneği sergilediği bir iftar sofrasına ev sahipliği yaptı. Deprem bölgesinden gelen aileler, Yakutiye Belediyesi tarafından organize edilen bu etkinlikte bir araya gelerek birlikte oruçlarını açtılar.

Başkan Mahmut Uçar, depremzedelerle ilgilenmek ve onlara yardım etmek için elinden geleni yaptığını söyledi. Belediye olarak deprem bölgesinde konteyner kent kurduklarını ve depremzedelerin ihtiyaçlarını giderdiklerini ifade etti. Uçar, depremin yıkıcı etkilerinin azaltılması ve depremzedelerin yaşadığı zorlukların en aza indirilmesi için belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Depremzedelerin yaşadığı zorluklar herkesin malumu. Depremde evlerini kaybeden ve maddi kayıplar yaşayan aileler, yeni bir başlangıç yapmak için büyük mücadeleler veriyorlar. Bu süreçte, toplumsal dayanışma ve bir arada olmak önem kazanıyor. Yakutiye Belediyesi de, depremzedelere yardım etmek ve onların yanında olmak için çaba sarf ediyor.

Belediye Başkanı Mahmut Uçar, deprem bölgesinde kurulan konteyner kentlerin, depremzedelere sağlanacak en iyi hizmeti sunmak için tasarlandığını söyledi. Konteyner kentlerde, depremzedelerin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü imkanın sağlandığı belirtiliyor. Bu sayede, depremzedelerin yaşam kalitesinin artırılması ve mümkün olan en iyi şekilde desteklenmesi hedefleniyor.

Yakutiye ilçesi, depremzedelerin yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Başkan Mahmut Uçar ve belediye çalışanları, depremzedelere yardım etmek ve zorlu süreçte yanlarında olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu dayanışma örneği, depremzedelerin umutlarını artırırken, toplumda birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağlıyor.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Nisan 2023 22:23
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}