TEKNOLOJİ

Erzurum Büyük Şehir Belediyesi ve Bilim Erzurum İki Standı ile Teknofest'te Yerini aldı

Erzurum Büyük Şehir Belediyesi ve Bilim Erzurum İki Standı ile Teknofestte Yerini aldı
Erzurum Büyük Şehir Belediyesi ve Bilim Erzurum İki Standı ile Teknofest'te Yerini aldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest 2023'te yerini aldı. Bilim Erzurum ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi standları festival kapsamında ziyaretçilerle buluştu. Bu yıl beşinci kez düzenlenen Teknofest, 2-7 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşti.

Bilim Erzurum, Şükrüpaşa Mahallesi'nde kurulan ve gençlerin teknoloji ve bilim üzerine çalışmalar yapabileceği bir birimdir. Bu birim, T3 Vakfı'nın deney ve projelerinin yürütüldüğü bir merkez haline gelmiştir. T3 Vakfı ise Baykar tarafından kurulmuş olan Türkiye Teknoloji Takım Vakfı'nın kısaltmasıdır. Bilim Erzurum standı, Teknofest'te ziyaretçilerine öğrencilerin yaptığı projeleri, robotik çalışmaları, yapay zeka uygulamalarını ve daha birçok yenilikçi teknolojiyi sergiledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Teknofest'e katılımla ilgili yaptığı açıklamada, "Teknofest, ülkemizin geleceğine yön verecek teknolojilerin geliştirildiği ve tanıtıldığı önemli bir organizasyondur. Erzurum olarak, gençlerimizin teknoloji alanında daha da başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu nedenle Teknofest'e katılım göstermek bizim için büyük bir fırsat." dedi.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
2 Mayıs 2023 12:18
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}