SAĞLIK

Şehir Hastahanesi Memnuniyet Oranı % 95

Şehir Hastahanesi Memnuniyet Oranı % 95
Şehir Hastahanesi Memnuniyet Oranı % 95

Erzurum Şehir Hastanesinde yapılan bir çalışmada hastaların %95'inin memnun olduğu belirtildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada hastane hizmetlerinin kalitesine işaret ederek, komşu ülkelerden kalp damar cerrahisi, fizik tedavi, robotik cerrahi ve kendi ülkelerinde alamadıkları diğer sağlık hizmetleri için hastaneye gelen hastaların olduğunu ifade etti.

Erzurum Şehir Hastanesi, birçok sağlık hizmetini sunan modern bir tesis olarak tanımlanıyor. Yapılan araştırmaya göre, hastaların çoğu hastane hizmetlerinden memnun kalmış ve bu da hastane yönetimini olumlu yönde etkilemiş. Bakan Koca'nın belirttiği gibi, komşu ülkelerden de birçok hasta, Erzurum Şehir Hastanesine gelerek kalp damar cerrahisi, fizik tedavi, robotik cerrahi ve diğer sağlık hizmetleri için burayı tercih ediyor.

Erzurum Şehir Hastanesi, sağlık sektöründe yapılan yatırımların ülkemize katkısı açısından da önemli bir örnek olarak gösterilebilir. Modern tesisler ve donanımlarla donatılan hastane, bölgede ve ülkemizde sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya devam ediyor.

 

Erzurum Şehir Hastahanesi

Erzurum Şehir Hastanesi modern bir hastanedir. 2018 yılında hizmete giren hastane, 1.670 yatak kapasiteli. 321 polikliniği, 40 ameliyathanesi var. Hastanede bugüne kadar yaklaşık 5 Milyon muayene, robotik cerrahi dâhil 100 Bin cerrahi girişim yapıldı.

Erzurum Şehir Hastanesi, modern mimarisi, teknolojisi ve donanımları ile Türkiye'nin sağlık sektöründeki en önemli yatırımlarından biridir. Hastanede, kalp damar cerrahisi, beyin cerrahisi, ortopedi, fizik tedavi, kadın doğum, göz, kulak burun boğaz, nöroloji, genel cerrahi, dahiliye, enfeksiyon hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dermatoloji, psikiyatri gibi birçok farklı branşta hizmet verilmektedir.

Hastanenin bünyesinde, hastaların ve hasta yakınlarının konforlu bir şekilde kalabileceği modern odalar, yemekhaneler, kafeteryalar, dinlenme alanları ve çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal alan da bulunmaktadır. Ayrıca, hastanenin yakınında konaklama imkanı sunan oteller de bulunmaktadır.

Erzurum Şehir Hastanesi, hem Türkiye'de hem de komşu ülkelerde sağlık turizminin gelişmesine katkı sağlayan modern bir tesis olarak öne çıkmaktadır. Hastanenin sunduğu kaliteli sağlık hizmetleri, son teknoloji cihazlar, uzman hekimler ve ilgili personel ile birleşerek hastaların tedavilerinin en iyi şekilde gerçekleşmesine yardımcı olmaktadır.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
6 Mayıs 2023 10:31
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}