EĞİTİM

Ömer Nasuhi Bilmen Okulu Öğrencileri Türkiye Genelinde Birincilik İçin Yarışıyor

Ömer Nasuhi Bilmen Okulu Öğrencileri Türkiye Genelinde Birincilik İçin Yarışıyor
Ömer Nasuhi Bilmen Okulu Öğrencileri Türkiye Genelinde Birincilik İçin Yarışıyor

Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Okulu öğrencileri, TÜBİTAK Biyoloji alanında Doğu Anadolu Bölge birincisi olarak büyük bir başarı elde etti. Gülsima Yıldız, Azra Bilen ve Engin Alp Bilen isimli öğrenciler, şimdi ise Türkiye genelinde birincilik için Ankara yolcusu.

Bu başarılarıyla Erzurum'u temsil etme hakkı kazanan öğrenciler, Ankarada gerçekleştirilen yarışmada diğer başarılı öğrencilerle kıyasıya mücadele edecekler. TÜBİTAK'ın düzenlediği bu prestijli yarışma, gençleri bilim ve araştırmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenmektedir.

Gülsima Yıldız, Azra Bilen ve Engin Alp Bilen, Biyoloji alanındaki bilgi ve becerilerini sergilemek için büyük bir özveriyle çalışmışlardı. Öğrenciler, zorlu bir seçme sürecinden geçerek bölge birincisi olmuş ve şimdi Türkiye genelindeki diğer birincilik adaylarıyla rekabet edecekler.

Okul yönetimi ve öğretmenleri, öğrencilerin bu başarısından gurur duymaktadır. Öğrenciler, bilimsel meraklarını ve araştırma tutkularını özverili bir şekilde takip ederek bu noktaya gelmişlerdi. Öğrencilerimizin bu başarıları, gençleri bilim ve teknolojiye olan ilgilerini artırmakta ve ülkemizin geleceği için umut verici birer örnek olmaktadır.

Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Okulu öğrencileri Gülsima Yıldız, Azra Bilen ve Engin Alp Bilen'e başarılar diliyoruz. Umuyoruz ki bu yarışmada üstün performans sergileyerek Türkiye genelinde birincilik ödülünü kazanacak ve gelecekte de bilime ve araştırmaya olan katkılarıyla dikkat çekmeye devam edeceklerdir.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
5 Haziran 2023 19:00
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}