EĞİTİM

Erzurum'a Birincilikle Döndüler

Erzuruma Birincilikle Döndüler
Erzurum'a Birincilikle Döndüler

Erzurum Palandöken Mehmetçik Ortaokulu öğrencisi Zeynep İkra Sezgin ve Emirhan Özmen, danışman öğretmenleri Pınar Polat ile birlikte TÜBİTAK 17. Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Türkiye finalinde büyük bir başarı elde ettiler. Yarışmanın Teknoloji Tasarım alanında birincilik ödülünü kazanan öğrenciler, gururla Erzurum'a döndüler.

Zeynep İkra Sezgin ve Emirhan Özmen, özverili çalışmaları ve yaratıcı projeleriyle Türkiye genelinde diğer yarışmacıları geride bıraktılar. TÜBİTAK'ın düzenlediği bu prestijli yarışmada birincilik ödülünü almak, hem öğrenciler hem de danışman öğretmenleri için büyük bir onur oldu.

Yarışmada sunulan proje, öğrencilerin teknoloji ve tasarım konularındaki yeteneklerini sergilemelerini sağladı. Zeynep İkra Sezgin ve Emirhan Özmen, yaratıcı fikirleriyle jüriyi etkiledi ve teknoloji tasarımında özgün bir projeyi başarıyla hayata geçirdiler.

Erzurum Palandöken Mehmetçik Ortaokulu, bu büyük başarıyla bir kez daha adını duyurdu ve öğrencilerini bilimsel araştırma ve teknolojiye teşvik etme konusundaki başarısıyla öne çıktı. Zeynep İkra Sezgin, Emirhan Özmen ve danışman öğretmenleri Pınar Polat, bu başarıyla gurur duyduklarını ve gelecekte daha fazla projeye imza atacaklarını belirtti.

TÜBİTAK 17. Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları, gençleri bilimsel düşünme, araştırma yapma ve yenilikçi fikirler geliştirme konularında teşvik etmeyi amaçlayan önemli bir platformdur. Zeynep İkra Sezgin, Emirhan Özmen ve Pınar Polat'ın kazandığı birincilik ödülü, gençlerin bu alanda ne kadar yetenekli olduklarını bir kez daha gösterdi. Bu başarı, geleceğin bilim insanlarının yetiştiği okullarımızın önemini vurgulamaktadır.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
10 Haziran 2023 10:29
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}