EKONOMİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: Türkiye'nin en iyi markalarını Erzurum'a kazandıracağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: Türkiyenin en iyi markalarını Erzuruma kazandıracağız
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: Türkiye'nin en iyi markalarını Erzurum'a kazandıracağız

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, aziz şehrin ekonomik gelişimine yönelik çabalarının artarak devam edeceğini belirtti. Son 10 yıldır, üretim ve yatırım alanlarında ilerlemeyi hedefleyen Başkan Sekmen, bu hedef doğrultusunda büyük çaba sarf ettiğini vurguladı. Bugün yapılan görüşmeler sonucunda ise Erzurum'un büyük ayakkabı markalarını şehre çekme konusunda önemli adımlar atıldığı açıklandı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak, ülkemizin en başarılı ayakkabı markalarını Erzurum'a kazandırma hedefiyle çalıştıklarını belirten Mehmet Sekmen, bu markaların şehir ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi. Başkan Sekmen, Erzurum'un geleceği için üretimi teşvik etmek, yatırımları artırmak ve istihdamı güçlendirmek amacıyla kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

Erzurum, stratejik bir konuma da sahip bir şehirdir. Bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi için Başkan Sekmen, işbirliği ve iş fırsatlarını artırmak üzere girişimcilerle yakın ilişkiler kurmayı planladıklarını belirtti. Bu çerçevede, büyük ayakkabı markalarının Erzurum'a gelmesinin, şehrin ekonomik büyümesine önemli bir ivme kazandıracağına dikkat çekti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili olarak Başkan Sekmen, şehirdeki üretim potansiyelini artırmak, istihdamı güçlendirmek ve ekonomiyi canlandırmak için projeler geliştirdiklerini belirtti. Aynı zamanda, Erzurum'un ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını artırmak ve marka değerini yükseltmek için çeşitli faaliyetlere odaklandıklarını söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in liderliğindeki belediye, şehrin ekonomik büyümesine katkıda bulunmak için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Üretim, yatırım ve istihdam odaklı çalışmalarıyla Erzurum'un geleceğine yönelik umut verici bir perspektif sunuyor.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
14 Haziran 2023 10:59
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}