SPOR

Uçan Türk Finalde

Uçan Türk Finalde
Uçan Türk Finalde

Erzurumlu Sporcu Fatih Arda İpçioğlu, Polonya'nın Zakopane şehrinde düzenlenen oyunlarda kayakla atlamada başarılı bir performans sergiledi. Cumartesi günü büyük rampada devam eden yarışmada çeyrek final atlayışında 6. olarak final hakkı kazandı. Finalde ise 11. sırada yer alarak yarışmayı tamamladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin kayakla atlamadaki potansiyeline inandığını ve bu spor dalında daha büyük başarılar elde etmek için destek beklediğini belirtti.

 

Fatih Arda İpçioğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Kayak Federasyonu'nun destekleriyle bugünlere geldiklerini vurguladı. Ancak artık Uçan Türkler olarak adlandırılan kayakla atlayan sporcuların daha fazla desteğe ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Türkiye'nin bu spor dalında daha ileriye gitmesi gerektiğini vurgulayan İpçioğlu, başarılarının arkasında ARAS EDAŞ yönetim kurulu başkanı Ümit Kiler ve genel müdür Fikret Akbaş'ın desteklerini de unutmadığını belirtti.

 

Erzurumlu sporcu Fatih Arda İpçioğlu'nun Polonya-Zakopane'deki başarısı, Türk kayakla atlamasının geleceği için umut verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Uçan Türkler olarak anılan sporcuların daha fazla desteklenmesi ve bu sporda Türkiye'nin adının daha da yükselmesi için gereken adımların atılması bekleniyor.

Fatih Arda İpçioğlu Kimdir?

Fatih Arda İpçioğlu, 1997 yılında Erzurum'da doğan ve Türk kayakla atlamada başarılı olan bir sporcu. Kendisi Türkiye rekorunu elinde bulundurmaktadır. 2018 Kış Olimpiyatları'na katılan İpçioğlu, Türkiye'yi kayakla atlama dalında Olimpiyatlar'da temsil eden ilk sporcu olarak tarihe geçti. Güney Kore'deki organizasyonun açılış töreninde Türk bayrağını taşıyan isim olarak büyük bir onur yaşadı. Fatih Arda İpçioğlu, Türk sporunda kayakla atlamadaki başarıları ve uluslararası arenadaki temsilciliğiyle dikkat çeken bir isimdir.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
30 Haziran 2023 12:05
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}