TİYATRO

Murat Balkuş 23 yıl sonra sahne aldı

Murat Balkuş 23 yıl sonra sahne aldı
Murat Balkuş 23 yıl sonra sahne aldı

Erzurum'un sevilen tiyatro sanatçısı Murat Balkuş, 23 yıl aradan sonra "Ciğerim" adlı tek kişilik oyunuyla sahne aldı ve uzun bir bekleyişin sonuna gelindi. Bu özel gece, Erzurum'daki sevenleriyle buluşan Balkuş'un etkileyici performansıyla unutulmaz anlara sahne oldu.

Erzurumlu tiyatro sanatçısı Murat Balkuş, "Ciğerim" adlı tek kişilik oyununu İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahneledi. Oyun, Erzurumlular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve salonda duygusal anlar yaşandı. Sadece Erzurumlu değil, İstanbul ve çevre illerden gelen izleyiciler de oyunu büyük bir ilgiyle izledi. Balkuş, 23 yıl sonra yeniden sahnede olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşarken, seyircilerden dakikalarca ayakta alkış aldı.

Murat Balkuş'un performansına, sanatçı Şahin Sarıgül ve saz arkadaşları da eşlik etti. Sahne dekorunun tasarım koordinatörlüğünü Taner Yıldız üstlenirken, yönetmen asistanlığını Hamiz Cizoğlu ve görüntü yönetmenliğini Abdullah Er yaptı.

Murat Balkuş'un uzun bir aradan sonra sahneye dönüşü, Erzurum halkı ve tiyatro severler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Bu unutulmaz gece, hemşehrileriyle buluşmanın ve tiyatro sanatına olan hasretin sona erdiği anlamına geliyordu. Balkuş'un "Ciğerim" oyunu, tiyatro severlerin gönlünde iz bırakan bir performans olarak hatırlanacak.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Temmuz 2023 19:05
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}