GÜNCEL

Erzurum Valisi Okay Memiş Çiftçilere Destek Sözü Verdi

Erzurum Valisi Okay Memiş Çiftçilere Destek Sözü Verdi
Erzurum Valisi Okay Memiş Çiftçilere Destek Sözü Verdi

Erzurum Valisi Okay Memiş, geçtiğimiz hafta Pasinler İlçesi Otlukkapı Mahallesi'nde meydana gelen sağanak ve dolu yağışının neden olduğu zararı incelemek üzere bölgeye ziyarette bulundu. Yerel halkın geçim kaynağı olan tarım arazilerinde meydana gelen hasarın boyutunu belirlemek ve çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirilen inceleme sırasında Memiş, çiftçilere moral vererek devletin desteğinin süreceğini vurguladı.

Vali Memiş, yaptığı açıklamada, "Devletimiz tüm mağduriyeti giderecek. Valilik olarak buradaki çiftçilerimize tohum ve gübre desteğinden tutunda her türlü gereken yardımı yapacağız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bakanlarımız ve milletvekillerimizin desteğiyle bu sorunu kısa sürede çözeceğiz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Allah milletimizi daha büyük afetlerden korusun" şeklinde konuştu.

Pasinler İlçesi'nde yaşayan çiftçiler, yaşanan sağanak ve dolu yağışının ardından zorlu bir dönemden geçiyor. Tarım arazilerinde meydana gelen zararın tam olarak tespit edilmesi için uzman ekipler tarafından çalışmalar sürdürülüyor. Bu kapsamda Vali Memiş'in ziyareti, çiftçilere umut ve destek oldu.

Bölgedeki çiftçiler, Vali Memiş'in açıklamalarından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, devletin sağladığı yardımlarla ayakta kalacaklarına inandıklarını belirttiler. Ayrıca, yerel yönetimlerin ve devletin gösterdiği ilgi ve alakanın kendilerini daha da motive ettiğini dile getirdiler.

Erzurum Valisi Okay Memiş'in Pasinler İlçesi'ndeki tarım arazilerinde meydana gelen zararın tespiti ve çözümü için yaptığı inceleme ve açıklamalar, çiftçilere moral ve umut verirken, devletin sağladığı destekle sorunun en kısa sürede çözüleceği güvenini pekiştirdi.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
8 Ağustos 2023 18:16
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}