EKONOMİ

Erzurum’un tüm ilçeleri doğal gaz kullanımına kavuştu

Erzurum’un tüm ilçeleri doğal gaz kullanımına kavuştu
Erzurum’un tüm ilçeleri doğal gaz kullanımına kavuştu

Erzurum'un Uzundere ilçesinde doğalgazın sunulması için düzenlenen bir tören gerçekleşti. Bu, Erzurum'un tüm ilçelerinin doğal gaz kullanımına kavuştuğu anlamına geldi.

Törene, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Uzundere Kaymakamı Kübra Demirer, Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, Palmet Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Palen Enerji yöneticileri, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, siyasi parti temsilcileri ve ilçe sakinleri katıldı.

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, yatırımın gerçekleşmesi için emeği geçen herkese teşekkür etti. Palmet Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Uzundere ilçesinin yanı sıra Erzurum'un 20 ilçesinin de doğal gaz kullanacağını belirterek, Erzurum'un enerji açısından önemli bir şehir olduğunu vurguladı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentteki dönüşüm gayretlerini ve doğal gazın tüm ilçelere ulaştırılmasını açıkladı. Sekmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ileri görüşlülüğü sayesinde bu yatırımların yapıldığını ifade etti. Ayrıca, doğal gazın aile bütçesine önemli katkı sağlayacağını ve çevreye olumlu etki edeceğini dile getirdi.

Uzundere Kaymakamı Kübra Demirer de, doğal gazın ekonomiye ve aile bütçelerine katkı sağlayacağını belirterek, ilçenin sakin şehir unvanını doğal gazla birlikte tamamladığını ifade etti.

Tören, konuşmaların ardından ilçeye doğal gazın arz edilmesi ve kullanılmaya başlanmasıyla son buldu.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
16 Kasım 2023 09:44
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}