GÜNCEL

Filistin'e 800 Bin TL Destek

Filistine 800 Bin TL Destek
Filistin'e 800 Bin TL Destek

25 Kasım'da Erzurum'da, Filistin'e yönelik İsrail'in saldırıları sonucunda yaşanan insanlık dramına karşı bir yardım çarşısı oluşturuldu. Bu çarşı, Gazze'deki sivil halka yardım etmek için Erzurum Valiliği, Yakutiye ve Palandöken Kaymakamlıkları ile birlikte MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi iş birliğiyle hayata geçirildi. İnsanların duyarlılığı ve hayırsever iş insanlarının katkılarıyla, çarşıda yapılan satışlarla birlikte toplamda 800 bin TL'nin üzerinde bir gelir elde edildi.

Bu bağışlar ve elde edilen gelir, İsrail'in saldırıları sonucu kaybedilen masum sivillerin ailelerine destek olmak, yaralılara yardım etmek ve temel ihtiyaçları karşılamak amacıyla toplandı. Bu girişim, özellikle İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları sırasında ölen ve yaralanan sivillerin acılarını hafifletmek için önemli bir adım oldu.

Gazze'ye Yardım Çarşısı, sadece satışlarla değil, aynı zamanda bölgedeki acil insani yardım gereksinimini karşılamak adına hayırseverlerin cömert bağışlarıyla da büyük bir etki yarattı. Toplanan bu miktardaki yardım, AFAD ile Türk Kızılayı'nın Filistin'e destek için açtığı hesaplara aktarılarak doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bu çarşı, birlik ve dayanışma ruhuyla, Filistinli kardeşlerimize yardım eli uzatma çabasında önemli bir rol üstlendi.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
5 Aralık 2023 14:15
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}