GÜNCEL

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu'ndan ETSO'ya Ziyaret

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonundan ETSOya Ziyaret
Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu'ndan ETSO'ya Ziyaret


Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Güven Gülüm ile birlikte Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı Saim Özakalın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bursa'daki Erzurumlular'ın selamını getirdiğini söyleyen Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömeroğlu, dernek faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.Erzurum kültürünü Bursa'da yaşatmak ve buradaki kültürlerle kaynaştırmak amacıyla başta il derneği daha sonrada sayıları 38'e ulaşan ilçe ve köy dernekleri ile 12 Mart 2004 tarihinde birleşerek Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu'nu (BEDFE) kurduklarını ifade eden Ömeroğlu, "Hepsinin ortak amacı Bursa'yı kendilerine yaşam mekanıseçen hemşehrilerimizin Bursa'nın yaşanabilir bir kent olabilmesi için üzerlerine düşen görevi daha koordineli bir şekilde yerine getirmektir" dedi.

Bursa'da 17-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan '2. Bursa Erzurum Günleri'yle ilgili de bilgi veren Ömeroğlu, yapılacak olan bu etkinlikle Erzurum'un kültür ve turizminin tanıtımını daha geniş kitlelere yapmayı hedeflediklerini söyledi.

ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ise, Erzurum derneklerinin faaliyetlerinin birlik ve bütünlüğün sağlanması ve gurbetle sılayı buluşturması açısından büyük önem taşıdığını belirterek, yüzbinlerce Erzurumlunun yaşadığı Bursa'daki Erzurum Dernekleri Federasyonu'nun faaliyetlerinin de bu anlamda çok önemli olduğunu söyledi.

Ziyarette, Bakan Özakalın, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Güven Gülüm'eOltutaşı tespih hediye etti.

Kaynak: ETSO

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Nisan 2017 23:52
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}