DIŞARI ÇIK

İbrahim Erkal Dadaş Kültür Sanat Merkezi Açılıyor

İbrahim Erkal Dadaş Kültür Sanat Merkezi Açılıyor
İbrahim Erkal Dadaş Kültür Sanat Merkezi Açılıyor

Erzurum'un medarı iftiharı merhum İbrahim Erkal anısına yaptırılan Kültür Sanat Merkezi 21 Kasım Salı 2017 saat 15:30'da açılıyor...

Cumhuriyet Caddesi Dumlu İş Merkezi arkasında yer alan eski Dadaş Sineması Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek kültür ve sanat merkezine dönüştürüldü. Erzurum'un bağrından kopan, sanat camiasında sayısız başarılar yakalayan, şehrimizi ve Erzurumluyu en güzel şekilde ülkemizde temsil eden İbrahim Erkal'ın isminin verildiği Dadaş Kültür Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

İbrahim Erkal'ın vefatının ardından Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi, anlamlı bir karara imza atarak sanatçının isminin yaşatılması için karar aldı. Erzurum'un medarı iftiharı Sanatçı İbrahim Erkal'ın ismi Belediye tarafından restore edilen yeni Sanat Merkezi'ne verildi. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan karar sonucu Dadaş Sineması'nda yapılan Sanat Merkezi'nin ismi İbrahim Erkal Dadaş Kültür Sanat Merkezi olarak belirlendi.

Erzurum'un medarı iftiharı İbrahim Erkal'ın acısını halen daha yüreklerimizde hissediyoruz. Erzurum'un bağrından kopan sanat camiasında sayısız başarılar yakalayan, şehrimizi ve Erzurumluyu en güzel şekilde ülkemizde temsil eden İbrahim Erkal, bu kentin sanat hayatında yetiştirdiği en büyük değerdir.

İbrahim Erkal'ın ailesinin de katılacağı, Dadaş Kültür Sanat merkezinin açılışı 21 Kasım Salı günü 15:30'da gerçekleştirilecek.

Erzurum Dadaş Kültür Sanat merkezinde İbrahim Erkal gibi nice güzel sesli sanatçılar nice müellifler ve nice sanatçılar yetişecek...

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
20 Kasım 2017 23:37
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}