GÜNCEL

Erzurum'da PÖH'lerin Hepsi 'Afrin' Gönüllüsü Olunca Aralarında Kura Çekildi

Erzurumda PÖHlerin Hepsi Afrin Gönüllüsü Olunca Aralarında Kura Çekildi
Erzurum'da PÖH'lerin Hepsi 'Afrin' Gönüllüsü Olunca Aralarında Kura Çekildi

PÖH'ler, 'Bu Vatan İçin Şehit Düşmek Bize Şeref Verir'...

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli polis memurları, terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere gönüllü oldu. Afrin'e gidecek 26 PÖH'ü kura belirledi.

Afrin'e doğru yola çıkacak, PÖH'ler için Erzurum Özel Harekat Şubesinde tören düzenlendi. Törende konuşma yapan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Afrin'e polislerin, barışı ve huzuru sağlamak için gittiğini söyledi.

Kurbanlar Kesildi Dualar Edildi...

Kurbanların kesildiği duaların edildiği törende bir özel harekat polisi yazdığı şiirini arkadaşları ile birlikte okudu. Afrin'e giden özel harekat polisleri çocukları ve eşleri ile vedalaştı.

Duygulu anların yaşandığı törene ilkokul öğrencileri de annelerinin yaptığı kavurma, kete, börek ve dolmalarla birlikte onlara yazdıkları mektupları gönderdi.

Erzurum Afrin PÖH

Ağlayan Çocukları, Gözyaşı Döken Anneleri ve Yıkılan Yuvaları Tekrar Bir Araya Getirmek İçin Yola Çıktılar...

Dadaşlar ve kahramanlar diyarı Erzurum'dan Afrin'e giden özel harekat birliğinin, kanı, gözyaşını ve savaşı durdurmak, ağlayan çocukları, gözyaşı döken anneleri, yıkılan yuvaları tekrar bir araya getirmek, barışı ve kardeşliği tesis etmek için Suriye'ye gittiğini dikkat çeken Vali Azizoğlu, " Afrin görev kuvveti inşallah Afrin'de huzuru barışı ve kardeşliği tesis eder ve hiçbirinizin burnu kanamadan tekrar Erzurum'a dönersiniz. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Allah sizleri muvaffak etsin."

Otobüse binen özel harekat polisleri arkadaşlarının getirdiği tekbirler eşliğinde Afrin'e uğurlandı. Törene Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, çok sayıda polis, polis aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erzurum Afrin PÖH

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
22 Şubat 2018 16:17
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}