DIŞARI ÇIK

Türkiye'de En Erken Kayak Sezonunu Palandöken'de Açılıyor! İşte Program

Türkiyede En Erken Kayak Sezonunu Palandökende Açılıyor! İşte Program
Türkiye'de En Erken Kayak Sezonunu Palandöken'de Açılıyor! İşte Program

2019 Palandöken Kayak Sezonu Erzurum'da Açılıyor!

Kış sporlarında Türkiye'nin Dünyadaki tanınan yüzü olarak öne çıkan ve Palandöken Kayak Merkezi'ni bünyesinde barındıran Erzurum'da kayak heyecanı 1 Aralık 2018 Cumartesi 18:00'da başlıyor

Yalnızca Türkiye'nin değil Dünyanın sayılı kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken Kayak Merkezi'nin sezonu muhteşem bir programla açılıyor. Türkiye'deki kayak merkezleri arasında sezonu ilk kendilerinin açacağına dikkat çeken Erzurum Valisi Okay Memiş,'1 Aralık Cumartesi günü şehrimizde muhteşem bir törenle kayak sezonuna merhaba diyeceğiz. Türkiye'nin bir numaralı kayak merkezi Palandöken'e tüm kayak severleri davet ediyorum 'dedi.

Erzurum Valisi Azizoğlu: 'Artık ümit ediyoruz ki nisan ayının son günlerine kadar Palandöken'de kar olacak. Yerli ve yabancı misafirlerimiz güzel bir kayak sezonu geçirecek"

Açılış: 1 Aralık 2018 Sezon Açılışı Saat 18:00'de Palandöken Üst Dedeman'da gerçekleştirilecektir.

Ücretsiz Servisler: Atatürk Üniversitesi Yurtları önünden ve Havuz Başından saat 17:00'de Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait ücretsiz servisler kaldırılacaktır.

Palandöken Kayak Merkezi

'Palandöken Efsane Bir Dağ'

Palandöken Dağını Kış turizminin merkezi haline getireceklerini söyleyen Vali Okay Memiş konuşmasına şu ifadelerle devam etti:

'Erzurum gerçekten kadim bir şehir. Anadolu'nun giriş kapısı adeta. Sultan Alparslan'ın 1071 deki akınlarıyla başlayan daha sonra Saltuklu Beyliği ile Türklerin Anayurt yaptığı çok önemli bir merkezdir. Birçok güzellikleri içerisinde barındıran Erzurum'da, Çifte Minareli Medresenin, Yakutiye Medresesinin, Ulucami'nin, Erzurum Kalesinin ve Üç Kümbetlerin bulunduğu bölge adeta İstanbul'un Sultanahmet'i gibi. 45 kilometre kayak pisti olan Palandöken efsane bir dağ. Erzurum dışında Dünya'nın hiçbir yerinde havaalanından indikten 15 dakika sonra kayak yapamazsınız. Bizlerde bu özelliklere sahip Palandöken'i bir numara yapmak için çalışacağız. Büyükşehir belediyemizin, kayak federasyonumuzun ve siz değerli Erzurumluların desteğiyle de bunu başaracağız. Erzurum'un güzellikleri tabi ki bunlarla sınırlı değil, Erzurum'da 20 ilçemiz var. Bunların hepsi birbirinden güzel ve gezilip görülmeye değer yerler. Türkiye'de bu yıl en erken kayak sezonunu Erzurum'da açıyoruz. 1 Aralık Cumartesi günü şehrimizde muhteşem bir törenle kayak sezonuna merhaba diyeceğiz. Türkiye'nin bir numaralı kayak merkezi Palandöken'e tüm kayak severleri davet ediyorum.'

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
29 Kasım 2018 17:48
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}