POLİTİKA

Serdar Sevimli Bağımsız Aday Olacak Mı?

Serdar Sevimli Bağımsız Aday Olacak Mı?
Serdar Sevimli Bağımsız Aday Olacak Mı?

Cumhur ittifakı kapsamında daha öncesinden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanan Prof.Dr. Serdar Sevimli Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Denizli adayı ile birlikte adaylıktan çekildiği belirtilmişti. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Sevimli'nin bağımsız adaylığı gündeme geldi.

Cumhur ittifakı kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) ile yerel seçim ittifakı görüşmelerini sürdüren MHP, Erzurum ve Denizli'den açıkladığı adaylarını geri çektiği kamuoyunun gündeminde yer almıştı. Sonrasında yaşanan gelişmeler Sevimli'nin bağımsız veya İYİ Parti'den aday olacak mı sorusunu gündeme getirdi.

İşte yaşanan gelişmeler sonrasında Prof.Dr. Serdar Sevimli'nin açıklaması:

''Şurası kesin ki MHP genel merkezi ne derse onu yapacağım ve bu konuda en küçük bir aykırı hareketimin olması mümkün değil. Bağımsız veya İYİ Parti'den filan aday olmam da mümkün değil. Bunu özellikle üstüne basa basa vurguluyorum ki o konuda gelecek tekliflere kesinlikle kapıları kapatmış olalım. Kendim MHP'liyim ve kati surette duruşumu bozmamın mümkün olmadığını söylemeliyim. Ben, nasibe inanıyorum ve kimsenin benden aksi bir hareket beklememesi gerektiğinin altını çiziyorum.. ''

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
8 Aralık 2018 19:40
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}