KAPANAN İŞLETMELER

Erzurum'da Kokoreç Nerede Yenir?

Erzurumda Kokoreç Nerede Yenir?
Erzurum'da Kokoreç Nerede Yenir?

Kokorecin ciddi serotonin kaynağı olduğunu ve mutluluk verdiğini biliniyor. Mutluluk Kaynağı Efsane Kokoreç Lezzetini Erzurum'da Tatmak İsteyenlerin Adresi Sunduğu Hijyenik, Lezzetli ve Uygun Fiyatlı Kokoreçleriyle Büyük Bir Beğeni Toplayan Eto Usta Olacak

Cumhuriyet Caddesi'nde Fil Geçti Köprüsü yanında bulunan Eto Usta depresyonu ortadan kaldıran mutluluk kaynağı kokorecin Erzurum'da en lezzetli adresi. Sakatat ürünleri arasında en lezzetli olan ve sevilen yiyeceklerden biri olan kokoreç, Erzurum'da Eto Usta farkıyla lezzet tutkunlarını bekliyor. Erzurum'da tüm kokoreç severlere bu efsane lezzeti ulaştırmak için sürekli olarak kendilerini geliştiren, kalite standartlarından ödün vermeden ve hijyen kurallarını eksiksiz benimseyerek var gücüyle çalışan Ciğerci Eto Usta kokoreç yiyebileceğiniz en iyi mekan.

Erzurum Kokoreç

Erzurum'da çok nadiren rastlayabileceğiniz kokoreç lezzetini Eto Usta kalitesiyle tatmak isterseniz, sizleri lezzet noktalarına bekliyoruz. Fiyat açısından da uygun olan Eto Usta Kokoreç her kesime hitap ediyor ve kokoreçe yeni bir soluk getiriyor.

Kokorecin Adresi: Cumhuriyet Caddesi, Fil Geçti köprüsü Yanı ve Yenişehir 2. Marketler...

Rezervasyon: 0 546 914 28 00

Kokorecin Faydaları Saymakla Bitmiyor

Bağırsak ve beyin en büyük serotonin kaynağıdır. Azaldığı takdirde depresyon meydana geliyor zaten. Kokoreç bütün alerjilere etki edecek kadar fayda sağlar. Yani uyumla ilgili ne kadar sorun varsa ona etki eder.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
15 Ocak 2019 19:52
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza