GÜNCEL

Flaş Gelişme! Yusuf Namoğlu İstifa Etti!

Flaş Gelişme! Yusuf Namoğlu İstifa Etti!
Flaş Gelişme! Yusuf Namoğlu İstifa Etti!

Süper Lig'de üst üste yaşanan hakem hatalarının ardından; Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e istifasını verdi. TFF ise Namoğlu'nun istifasını kabul etti.

Rakibin oynayarak hak ettiği değil, hakemin hatalarının sonucu olarak Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan Erzurumspor'da tepkiler çığ gibi büyümüştü. Maç sonrasında kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, BB Erzurumspor'un ligden düşürülmeye çalışıldığını ileri sürerek, hakemlerin yanlış kararlarla takımın kaderiyle oynadıklarını söylemişti. Yönetimin ardından Milletvekilleri başta olmak üzere bir çok alandan tepkiler gelmişti.

Yusuf Namoğlu Kimdir?

Siyasetçi ve eski futbol hakemi olan Namoğlu 8 Şubat 1947'de Rize'de dünyaya geldi. Yıldız Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'ni bitirdi. Serbest İnşaat Mühendisi, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, Uluslararası Futbol Hakemliği, XIX., XX. dönem İstanbul milletvekilliği, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanlığı ile Beşiktaş belediye başkanlığı yaptı. Evli ve bir çocuk babasıdır. 2011 yıllında Merkez Hakem Kurulu başkanlığına getirilmiştir. Namoğlu 16 Aralık 2014 tarihinde yeniden Merkez Hakem Kurulu başkanlığına getirilmiştir.2 Ağustos 2016 tarihinde yeniden Merkez Hakem Kurulu başkanlığına getirilmiştir.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
12 Şubat 2019 20:04
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}