ERZURUMLU ÜNLÜLER

Türkiye'de Anket Sonuçlarına Göre En Çok Güvenilen Erzurumlu

Türkiyede Anket Sonuçlarına Göre En Çok Güvenilen Erzurumlu
Türkiye'de Anket Sonuçlarına Göre En Çok Güvenilen Erzurumlu

Gezici Araştırma Merkezi, Türkiye Genelinde Yaptığı Araştırma İle En Güvenilir İsimleri Açıkladı. 382 İsmin Yer Aldığı Listede Erzurumlu Acun Ilıcalı 2. Sırada Yer Aldı

24 Ocak ve 6 Şubat 2019 tarihleri arasında, 30 şehirde Gezici Araştırma Merkezi tarafından yapılan araştırmada 3 bin 764 kişiyle yüz yüze görüşüldüğü belirtildi. Basına yansıyan araştırma sonucuna göre, Türkiye'nin en güvenilir isimleri sıralamasında zirvede Uğur Dündar bulunuyor. İkinci sırada Acun Ilıcalı bulunurken, üçüncü sırada İsmail Küçükkaya dördüncü sırada Hande Fırat, beşinci sırada ise Ahmet Hakan yer aldı.

Listenin 2. Sırasında bir Erzurumlu Yer Aldı

Acun Ilıcalı

Gezici Araştırma Merkezi sonuçlarına göre listenin 2. 'si Erzurumlu televizyoncu, girişimci, uluslararası yapımcı ve iş adamı Acun Ilıcalı oldu. Geçen yıl yayınlanan listede 3.sırada yer alan Ilıcalı bu yıl bir kademe yükselerek 2.sırada yer aldı.

Acun Ilıcalı televizyon kanalları TV8 ve TV8,5'un sahibi, ABD, Meksika, Romanya, Macaristan, Brezilya, Kolombiya ve Yunanistan dahil dünyadaki pek çok ülkede prodüksiyon şirketleri bulunan, dünyanın önde gelen televizyon kanallarına prodüksiyonlar yapan ve çalıştığı kanallara yayın stratejileri geliştiren Acun Medya Grubu'nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. Ayrıca, dünyadaki ilk spor ve reality'nin bir arada olduğu yarışma programı Exathlon'un format sahibidir.

382 İsmin Yer Aldığı Listenin İlk 55'i Şöyle Sıralandı:

Uğur Dündar, Acun Ilıcalı, İsmail Küçükkaya, Hande Fırat, Ahmet Hakan, Didem Arslan, Vahap Munyar, Yılmaz Özdil, Fatih Portakal, Fatih Altaylı, Müge Anlı, Canan Karatay, Nihat Hatipoğlu, Hakan Çelik, Osman Müftüoğlu, Cem Yılmaz, İlber Ortaylı, Soner Yalçın, Ertuğrul Özkök, Orhan Gencebay, Ali Koç, Şirin Payzın, Saygı Öztürk, İlker Başbuğ, Murat Boz, Melih Altınok, Özgür Demirtaş, Emin Çölaşan, Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Fatih Terim, Seda Sayan, Volkan Konak, Tarkan, Abbas Güçlü, Erkan Tan, Abdurrahman Dilipak, Deniz Zeyrek, Emin Çapa, Hülya Avşar, Cem Seymen, Ali Ağaoğlu, Banu Avar, Müjdat Gezen, Fazıl Say, Sıla Gençoğlu, Haluk Levent, Ayşe Arman, İhsan Eliaçık, Kerem Alkin, Ferit Şahenk, İzzetin Doğan, Serdar Turgut, Buket Aydın ve Murat Yıldırım.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
18 Şubat 2019 23:01
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza