GÜNCEL
Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde Doğu Anadolu Kariyer Fuarı Başladı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde ve Erzurum Teknik Üniversitesi Ev Sahipliğinde Bu Yıl İlki Düzenlenen, Öğrencilerin Mezuniyetleri Sonrası İş Hayatlarına Katkılar Sağlamak Ve Onlara Yeni Ufuklar Açabilmek İçin Düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı Görkemli Bir Açılışla Başladı
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin ülkemizin her bölgesinde düzenlenmesine öncülük ettiği "Bölgesel Kariyer Etkinlikler" ile ülkemizde üniversitelerin kariyer merkezleri olarak bölgeler oluşturulmuştur. Üniversiteler arasından 9 üniversite, «kariyer merkezi bölge temsilci üniversitesi» olarak Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından seçilmiş ve bölgelerindeki diğer üniversitelerle ortak etkinlik yapmaları konusunda yetkilendirilmiştir. Bu kapsamda, Erzurum Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi «2019-Doğu Anadolu Kariyer Fuarı» için Temsilci Üniversite olarak görevlendirilmiştir.
Doğu Anadolu Bölgesi'nde 2016 yılında ilk kariyer zirvesi ve son olarak da 2018 yılında 3. Kariyer Zirvesi EKZ'18 olarak düzenlenen organizasyona çok sayıda ziyaretçi, firma, kurum ve kuruluşun katılımı sağlanmıştır. Bu yıl daha kapsamlı olarak planlanan DKF'19 da yine çok sayıda firma, kurum/kuruluş ve öğrenciyi bir araya getirmeyi hedeflenmektedir.
Tarih: 08-09 Mart 2019
Yer: Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}{{item.YorumMetni}}