SONA EREN KAMPANYALAR
Erzurum'da Sınırsız Lahmacun Kampanyasını Deneyimledik

‘Dayı Kürek Lahmacunun Her Gün 12.00 – 19.00 Saatleri Arasında Sınırsız Lahmacun Artı İçeceği 19,99 TL' Kampanyasını Sizler İçin Deneyimledik
Kökeni 600 yıl öncesine dayanan millî lezzetimiz lahmacunu Erzurum'da en iyi yapan yerlerden biriside hiç şüphesiz Dayı Kürek Lahmacun. Lahmacunun lezzetine hiç girmeden sizi kampanya hakkında bilgilendireceğiz.
Yanlış duymadınız! Her gün 12.00 – 19.00 saatleri arasında sınırsız lahmacun artı içeceği 19,99 TL. Kampanya Dayı'nın Çat Yolu üzerindeki ve MNG AVM'de ki şubelerinin hepsinde geçerli.
İlk olarak sizlere 2 lahmacun servis ediyorlar. İçecek yayık ayranı ücretsiz ve sınırsız. Diğer içecekler ücretli. Lahmacunun yanında salata ücretsiz. İstediğiniz kadar tüketebilirsiniz. 2 lahmacunun ardından bir bir ilave yapabiliyorsunuz. İlaveler çabuk servis ediliyor.
Rekor 6 Lahmacun!
Kampanya kapsamında teki 7 liraya satılan lahmacundan yiyebildiğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. Sınır yok! 2 gündür devam eden kampanyada şu an rekor 6 lahmacun. Zaten 3-4 lahmacun ile rahatlıkla doyabiliyorsunuz.
Bir Öneri!
Sınırsız kampanyalardan israfı önlemek adına, en son gelen lahmacunu tam bitiremeyenler kampanya dışı bırakılabilir.
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}{{item.YorumMetni}}