GÜNCEL

Erzurum'da, Oktay Kaynarca'nın 'Çok Ayıp Hiç Olmamış' Dediği O Tabela İçin Vali Devreye Girdi!

Erzurumda, Oktay Kaynarcanın Çok Ayıp Hiç Olmamış Dediği O Tabela İçin Vali Devreye Girdi!
Erzurum'da, Oktay Kaynarca'nın 'Çok Ayıp Hiç Olmamış' Dediği O Tabela İçin Vali Devreye Girdi!

Taşhan'ın Giriş Kapısında Bulunan Led Tabela Sökülecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen geziyle aralarında Oktay Kaynarca'nın da bulunduğu 30 ünlü Erzurum'un tarihi mekânlarını gezdi. Gezi sırasında Oktay Kaynarca'nın görüp yetkilileri göreve çağırdığı led tabela için Vali Memiş Kaynarca'yı aradı. Tabela sökülecek.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen tarihi mekânlar gezisi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un önderliğinde gerçekleşti. Aralarında Oktay Kaynarca, Şule Zeybek, Onur Tan, Başak Dizdar, Nilgün Bodur gibi isimlerin de yer aldığı gezi ekibi Erzurum'da Kongre Binası, Çifte Minareli Medrese, Üç Kümbetler, Tarihi Ulu Cami, Erzurum Kalesi ve Yakutiye Medresesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Yardımcısı Yıldız Büyüker ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz ise gezi ekibine eşlik etti. Gezinin rehberliğini ise Türkiye'nin en ünlü rehberlerinden birisi olan Saffet Emre Tonguç yaptı.

Bir Paylaşım ve Led Tabela Gitti!

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi'nin ilgi ile takip edilen sanatçısı Oktay Kaynarca Tarihi Rüstem Paşa Kervan Sarayı yani Taşhan ve vatandaşın ifadesi ile Oltu Taşı Ürünleri Çarşısını gezdi.

Sosyal medyadanda paylaştığı gezisinde Kaynarca, 'Evet arkadaşlar Erzurumdayız... Taşhandayız ve 500 yıllık bir yapı ve Taşhan'ın üzerinde ki şu elektronik yazıyı görüyorsunuz değil mi? Lütfen ilgililerin dikkatine... Çok ayıp hiç olmamış, hiç olmamış...' ifadelerine yer verdi.

Kaynarca'nın paylaşımı sonrası, Erzurum Valisi Okay Memiş'in kendisini aradığını ve elektronik tabelanın hemen kaldırılması için direktif verdiğini kendisine söylediğini aktarıyor.

Oktay Kaynar Erzurum Paylaşımı

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
26 Eylül 2019 20:18
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}