GÜNCEL

Erzurum'a Veda Etti!

Erzuruma Veda Etti!
Erzurum'a Veda Etti!

Mesai Arkadaşlarına Teşekkür!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü görevinden Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Şaban Bıyıklı mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Son sözü 'Hakkınızı helak edin' oldu.

Orman Bölge Müdürlüğü Yaşar Öztaş Eğitim Tesisinde gerçekleştirilen veda yemeğine Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Şube Müdürleri, Doğu Anadolu Araştırma Enstitüsü Müdürü Selami Öksüz, Orman Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi Başkanı Tekin Işık, Öz Orman-İş Sendikası Erzurum Bölge Başkanı İmdat Dallı, Toç Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı İsmail Erçoşkun, Orman İşletme Müdürü Veli Günal, teknik elemanlar ve kurum personeli katıldı.

Orman Bölge Müdürü Bıyıklı Erzurum'a Veda Etti!

Erzurum'da Güzel Anılarım Oldu!

Şaban Bıyıklı veda yemeğinde yaptığı konuşmada Erzurum'dan güzel anılarla ayrıldığını belirtirken sözlerine şöyle devam etti: “Sizlerle birlikte Erzurum için çalıştık, hepimiz bu gayret içerisinde olduk. Destekleriniz için teşekkür ederim. Bilerek veya bilmeyerek bir kırgınlığımız oldu ise hakkınızı helal edin, benim de hakkım var ise helal olsun. Bu bir bayrak yarışı şimdi yeni göreve başlayan Bölge Müdürümüz Oktay Ayatay bayrağı devraldı. Erzurum ormancılığı için yapılan çalışmalar kaldığı yerden daha da ilerleyerek devam edecektir. Sizlere bundan sonra ki çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay; Erzurum'dan ayrılan Şaban Bıyıklı'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken; çalışmalarından dolayı kendisine plaket vererek bundan sonraki yaşamında ve görevinde başarılar diledi.

Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı Veda

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
20 Ekim 2019 10:44
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}