GÜNCEL

Bansko Belediyesinde Gündem Erzurum!

Bansko Belediyesinde Gündem Erzurum!
Bansko Belediyesinde Gündem Erzurum!


Proje Vesile Konu Erzurum!

Bulgaristan'da Çevreci Kış Turizmi ve Enerji Verimliliği çalıştayı.

Bulgaristan Bansko Belediyesi ile Avrupa Birliği Projesi kapsamında Palandöken Kayak Merkezi ve Bansko Kayak Merkezleri arasında Çevreci Kış Turizmi ve Enerji Verimliliği çalıştayı gerçekleştirildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı çalıştay sonrası yaptığı açıklamada, Bansko Belediye başkanına ve meclis üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Bu arada iki şehrin yöneticilerinin karşılıklı kış turizmi üzerine fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi.

Ikonomov: Samimi İlişkiler Kurduk

Bansko Belediye Başkanı Georgi Ikonomov ise Genel Sekreter Aynalı ile birlikte resmi heyette bulunan Erzurumlular ile samimi ilişkiler kurduklarını söyledi.

Başkan Ikonomov, "Yaklaşık milyon sakini ile Erzurum Belediyesi, Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biridir. Kış turizm gelişimi için harika koşulları ile bilinen Palandöken dağının ayağında yer almaktadır. Avrupa'nın kış turizmi için işbirliği projesi konulu görüşmemizde Çevreci Kış Turizmi Projesi görüşleri kabul ettik. Ve iki belediyenin ekonomi, spor ve kültür alanında etkileşimini başlattık "dedi.

Projenin Amacı!

Projenin genel amacı, kış turizminin yaygınlaştığı iki bölgede yerel yönetimlerin işbirliği ile enerji verimliliği konusunda farkındalık sağlanması ve önlemler alınması olacak. Projenin özel amacı ise, Palandöken ve Bansko kayak merkezlerinde enerji tasarrufu uygulamalarının artırılması, iki belediye arasında kış turizminde ortak işbirliğine yönelik protokol yapılması, iki bölgede alternatif enerji kaynaklarının kullanımına dair yol haritası çıkarılması, Palandöken ve Bansko kayak merkezinde çevreci uygulamaların yaygınlaştırılması olacak.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
29 Kasım 2019 10:28
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}