SEKTÖREL HABERLER

Erzurum'da Bina Yönetimi Artık Sorun Olmaktan Çıkıyor!

Erzurumda Bina Yönetimi Artık Sorun Olmaktan Çıkıyor!
Erzurum'da Bina Yönetimi Artık Sorun Olmaktan Çıkıyor!


Apartman Yönetimlerinden Şikayetçi Olan Var Mı?

Erzurum'da Birçok Apartman Sakininin Sorununa Profesyonel Çözüm!

Ninova Apartman ve Büro Yönetimi Son Yıllarda Yaygınlaşan ve Bir Çok Sorunu Ortadan Kaldırım Uygulama İle Erzurum'da Faaliyetlerine Başladı...

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Çağla İşmerkezinde faaliyete geçen, Ninova Apartman ve Büro Yönetimi sizlere son yıllarda yaygınlaşan ve bir çok sorunu ortadan kaldıran bir uygulama ile apartman ve büro yönetimi konusunda hizmet sunuyor. Firma şeffaf yönetim ve 7/24 siteniz ile ilgili hesaplara ulaşma imkanı sağlamayı amaç ediniyor.

Gerekli yasal defter işlemleri ve sorumlulukları üzerinizden alarak uzman teknik servis ekipleriyle sorunlarınızı en aza indirgeyen Erzurum bina yönetimi hizmetleri Ninova ile sizde zaman ve rahatlık kazana bilirsiniz.

Erzurum Ninova Apartman ve Büro Yönetimi

Ninova Bina Yönetimi Kalite Politikası!

Firma kalite politikası çerçevesinde, çağımızın değişen ve gelişen koşullarında müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını yasal şartları göz önünde bulundurarak karşılamayı hedefliyor. Zamanında, etkin ve sistemde sürekli iyileştirmeler yaparak, hizmet kalitesinden ödün vermeden, uygun fiyatlarla apartman yönetimlerine talip oluyor.

Erzurum Ninova Apartman ve Büro Yönetimi; Ortak alan yaşamında birçok sorunlara neden olan ve malikler arasında ilişkileri zedeleme durumuna gelen Apartman Yönetimi, Site Yönetimi ve İş Merkezi Yönetimlerini profesyonel bir anlayışla yapmayı amaç ediniyor.

Ninova Apartman ve Büro Yönetimi

Firmanın Diğer Hizmetleri!

Ninova Apartman ve Büro Yönetimi, Erzurum'da Apartman, Site ya da İş merkezlerinin kiracı yada malikleri arasındaki sorunları en aza indirgeyen profesyonel çalışmalarının yanı sıra, bina temizliği, nakliye, gayrimenkul ve personel taşımacılığı alanında hizmetler veriyor.

Apartman Yönetimlerinden Şikayetçi Olan Var Mı?

Misyonları!

Firma tüm müşterilerine ihtiyaç duydukları üst düzey apartman yönetimi hizmetini, teknolojik alt yapı ve donanımla, nitelikli ve profesyonel kadro ile sürekli gelişen bir kalite anlayışı ile sağlamak istiyor.

Ninova Apartman ve Büro Yönetimi Nerede?

Ninova Apartman ve Büro Yönetimi, Muratpaşa Mahallesi, Haşıl Efendi Caddesi, (Palen Doğal Gaz Yanı) Çağla İşmerkezi Kat: 2 Yakutiye Erzurum adresinde yer alıyor.

İletişim Bilgileri:

0541 410 17 14 / 0537 347 69 71
http://ninovabinayonetimi.com/

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
7 Ocak 2020 16:56
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza