ERZURUMSPOR

Erzurumspor Bursaspor Maçının Hikayesi!

Erzurumspor Bursaspor Maçının Hikayesi!
Erzurumspor Bursaspor Maçının Hikayesi!


Dostluk Kazandı!

B.B. Erzurumspor 22 Şubat Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumunda 1. Lig 23. Hafta karşılaşmasında Bursaspor'u konuk etti.

Mavi beyazlı Erzurumspor'un 2-1'lik üsütünlüğü ile sona eren futbol müsabakası öncesi ve sonrası yaşananlar maçın hikayesini ve kazananı ortaya koyuyordu. İşte detaylar...

Süper Lig yolunda zirveyi zorluyan Erzurumspor ve Bursaspor kulüplerinin puan kaybına tahammüllerinin olmadığı karşılaşma öncesi ilk gelişme endişeye neden oldu.

Yüreklerin ağza geldiği olay, Bursa'dan Erzurum'a gelen taraftar grubunu taşıyan otobüsün Aşkale ilçesinde kaygan yolda devrilmiş olmasıydı. Gözlerin ve kulakların çevrildiği kaza yerinden olumlu haberler gelirken, Dadaşlar misafirlerini bağrına bastı. Kahvaltı ikram ederek karşıladıkları Bursaspor taraftarı ile fair play örneği ortaya koydu. Gelişmeler sosyal medyada gündem oldu. Karşılıklı dostluk mesajları takdir topladı.

Ardından maç saati gelmişti, iki takım sahada ve taraftarının karşısındaydı. Skor tabelası maç sonunda Erzurumspor'un 2-1'lik galibiyetini ilan ediyordu.

Karşılaşmada Erzurumspor'a galibiyeti getiren rövaşata golü ile Ömer Şişmanoğlu alkışı en çok hak edenler arasındaydı, Bursaspor'da ise Seleznov'un topa değil hakeme oynaması dikkatlerden kaçmadı.

Erzurumspor Bursaspor Maçının Hikayesi!

Taraftardan Sonra Yöneticiler Bir Araya Geldi!

Maç sonunda futbolcular soyunma odalarına giderken, Kazım Karabekir Stadyumunda önemli bir karşılaşma daha geride kalıyordu. Taraftarların, 'Karşılaşmayı Dostluk' kazandı söylemine her iki takımın yöneticileri katkıda bulundu.

Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş sosyal medya paylaşımında, "Dün misafir ettiğimiz Bursaspor Kulübü'nün değerli başkanı Mesut Mestan ve yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltıda buluştuk. Bursaspor kulübüne bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz" diyordu.

Erzurumspor Bursaspor Maçının Hikayesi!

Bursaspor Kulübü ise sosyal medya hesabından, "Erzurumspor deplasmanına giderken kaza geçiren taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm kulüp, kurum, kuruluş ve şahıslara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." mesajını paylaştı.

Öte yandan karşılaşma sonrası 1. Lig'de Erzurumspor 42 puan ile 2. sırada yer aldı. Bursaspor ise 39 puan ile 3. sırada kaldı.

Erzurumspor Bursaspor Başkanları

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
23 Şubat 2020 17:32
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}