POPÜLER MEKANLAR

Erzurum'un En İyi Türk Mutfağı Lokantası!

Erzurumun En İyi Türk Mutfağı Lokantası!
Erzurum'un En İyi Türk Mutfağı Lokantası!

En İyisi

Türkiye'nin ‘En İyi Türk Mutfağı' Sıralamasında Bir Erzurum Lokantası Var!

Ankara merkezli ‘En İyi Best' sivil inisiyatif kuruluşu Türkiye'de ki işletme, kişi ve ürünleri soruyor, inceliyor, değerlendiriyor ve sadece en iyileri açıklıyor. Bu çerçevede, 2019 - 2020 yılının ‘En İyi Türk Mutfağı' değerlendirmesinde Erzurum'dan listede Hünerli Eller Lokantası yer aldı.

‘En İyi Best' sivil inisiyatif web sayfasında ilan edilen ‘En İyi Türk Mutfağı' 2019-2020 sıralamasında Erzurum'dan Hünerli Eller Lokantası 79.53 puan ile yer aldı.

‘Toplam Kalite Yönetimi' alanında akademik ve uzman Türk insanları tarafından başkent Ankara merkezli olan kuruluş ayrıca Hünerli Eller Lokantasına ziyaretçiler için plaket gönderdi.

İşte ‘En İyi Best' web sayfasında yer alan bilgi ve paylaşım….

Hünerli Eller Lokantası Hakkında!

Burası; Hünerli Eller tarafından hazırlanan muhteşem ev yemeklerinin adresi.

Adıyla müsemma bu güzel işletme, sıcacık ve samimi bir aile restoranı. Songül Buzlak tarafından 2009 yılının eylül ayında hizmete açılan lokanta o günden beri ev doğallığını arayanların değişmez adresi ve sizlerle tanıştırmaktan büyük keyif alıyoruz.

Songül Hanım; hijyeni, kaliteyi ve güvenilirliği esas edinen bir işletmeci. Prensipleri olan ve bu prensipler çerçevesinde hareket eden Songül Hanım, sağlıklı ürünler hazırlamanın ve bu aşamada ürünlerin en kalitesini kullanmanın işletmesi için önemli olduğunu vurguluyor.

Erzurum'un En İyi Lokantası

İşletmesini oğulları ile birlikte işletiyor. Songül Hanım genel anlamda Hünerli Eller'in işleyişi ile ilgileniyor. Oğullarından Abdulkadir Bey ise mutfak kısmında yer alıyor ve çoğu özel yemek onun tarifleriyle hazırlanıyor.

“Lezzette sınır tanımayanlar” sloganı ile misafirlerini ağırlayan lokantada çorba çeşitlerinden el açması börekler, mantılardan zeytinyağlı sarmalara kadar son derece geniş bir yelpaze sunuluyor. Üstelik her biri birbirinden lezizler.

Çorba olarak ayran aşı ve kesme aşı çorbalarını deneyebileceğiniz Hünerli Eller'de; tatar böreği mutlaka tatmanız gereken seçeneklerden. Tabi o muazzam sarmaları da es geçmemek gerek.

Hünerli Eller Lokantası

Ana yemek olarak kaşarlı ve sade sac kavurma, etli kuru fasulye ve yanında misler gibi tereyağlı pilav bulunuyor. Dilerseniz fix menülerden istediğinizi seçerek çorbanızdan tatlınıza kadar her seçeneği tadabiliyorsunuz.

Ev tadında bu güzel lokanta, gönül rahatlığıyla yemek yiyebileceğiniz ve tattığınız her lezzetten keyif alacağınız bir adres.

Not etmeyi unutmayın.

Hünerli Eller Lokantası Mutfağının Lezzet Avcılarını Bekleyen ürünlerden bir kaçı….

Hünerli Eller Lokantası Pazı Lor Dolması

Lor Dolması

Hünerli Eller Lokantası Yaprak Sarma

Yaprak Sarma

Hünerli Eller Lokantası Tatar Böreği

Tatar Böreği

Erzurum Mantısı Hünerli Eller Lokantası

Mantı

Hünerli Eller Lokantası Su Böreği

Su Böreği

Hünerli Eller Lokantası İçli Köfte

İçli Köfte

Hünerli Eller Lokantası Ayran Aşı

Ayran Aşı

Hünerli Eller Lokantası Nerede?

Adres: Murat Paşa Mahallesi, Şeyhler, Yenikapı Caddesi. No:75 Yakutiye / Erzurum

Hünerli Eller Lokantası İletişim ve Rezervasyon!

0442 235 09 43

En İyi Best Yayınlandı! Peki Sıralamada Erzurum Lokantası Var Mı?

En İyi Best Hakkında!

En İyi Best, Toplam Kalite Yönetimi alanında akademik ve uzman Türk insanları tarafından başkent Ankara merkezli oluşturulmuş bir sivil inisiyatif...

Türkiye'nin en iyilerini, işletmelerden kişi veya kuruluşlardan maddi bir çıkar beklemeden önce bağımsız, tarafsız anketlerle her ilde ayrı ayrı sorup, en fazla oy alanları gezicileri aracılığı ile bir veya birden fazla değişik zamanda anonim olarak yerinde deneyimleyen inceleyen ve her yılın sonunda bunların birçok parametrede müşteri deneyimi ve kalitesi ‘En İyi' olanlarını belirleyen bir kuruluş olan ‘En İyi Best', 2014 yılında oluşturulmuş...

Temel amacı Türkiye'de işini iyi yapan işletmeleri veya ürünlerini bağımsız, tarafsız, anonim olarak değerlendirmek, tüketicilere elde ettiği veriler ışığında 100% gerçek deneyimlerini basılı ve dijital platformlarda yayımlamak olarak ifade ediliyor.

Dürüst, manipüle edilmemiş ve objektif bilgiler, resimler, videolar ile özenle seçilen çeşitli ayrıntılı kategorileri ile her yılın birincileri detaylı olarak inceleyen oluşum, bu belirlenen işletmeleri listeliyor.

Her yılın kazanan işletme veya ürünleri ödüllendiren oluşum, ücretsiz olarak ‘En İyi Best Dergisi' aracılığı ile basılı ve web sitesi üzerinden de dijital ortamda yayımlanarak halka ilan ediyor.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
19 Mart 2020 12:48
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}