ERZURUMSPOR

Erzurumspor Teknik Direktörü Özdilek, Süper Lig'e Çıkmak Dışında Düşüncemiz Yok!

Erzurumspor Teknik Direktörü Özdilek, Süper Lige Çıkmak Dışında Düşüncemiz Yok!
Erzurumspor Teknik Direktörü Özdilek, Süper Lig'e Çıkmak Dışında Düşüncemiz Yok!


Özdilek’ten Taraftarlara Açıklama Var!
 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü, Mehmet Özdilek Koronavirüs salgını ile ara verilen lig maçları sonrası değerlendirmelerde bulundu.
 

Özdilek, "Şu an ligler oynanacak mı diye beklemedeyiz. Bunların çözümlenmesi çok önemli, lige devam ettiğimiz takdirde, kısa vadede kalan maçlarımızı alarak Süper Lig'e çıkmak dışında bir düşüncemiz yok."

'Erzurumsporlu Gurbetçiler Tuğba Kağanım' Facebook sayfasının paylaşımında,  Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, çocuklarıyla izole şekilde vakit geçirdiğini ifade ediyor.

Özdilek, yaşamın içinde neler gerekiyorsa onları yaptıklarını anlattığı paylaşımda, geri kalan zamanda, spor yapmaya çalıştığını aktarıyor. Bu zorlu süreci birlikte geçirmeye çalıştıklarını ve süreci bütün dünyanın zorlu geçirdiğini söylüyor.

Teknik Direktör Özdilek,  Erzurumspor futbolcularının verdikleri antrenman programlarını mümkün mertebe kendi yönetimleriyle doğru yaptırmaya çalıştıklarını ifade ettiği paylaşımda, "Mevcut durum oyuncularda zaman zaman sıkıntı yaratıyor. Çünkü kimse önünü göremiyor. Bu işin çok yan faktörü var. Hepsini anlatmaya kalkarsak zamanımız el vermez. Oyuncularım iyiler ama belirsiz bir süreçte yorulmaya başladılar.

Bence bu süreçten sonra zihinsel geri dönüş en önemli unsurlardan bir tanesi olacak. Sadece sporcular için değil, bütün insanlar için böyle. Çünkü ciddi yıpranma ve travmalar mevcut. Bu süreci hep birlikte atlatacağız.

Bunu başarmak için de elimizden geleni yapacağız. Önemli olan bu belirsizliğin ortadan kalkması ve yolumuza bakmamız."

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
5 Mayıs 2020 12:29
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}