POPÜLER MEKANLAR

Türk Mutfağının Erzurum'da En Çok Tercih Edilen Adresi!

Türk Mutfağının Erzurumda En Çok Tercih Edilen Adresi!
Türk Mutfağının Erzurum'da En Çok Tercih Edilen Adresi!

Erzurum'da Türk Mutfağının Eşsiz Lezzetleri!


Bilindiği üzere insanlar farklı şehir ziyaretlerinde, o yörenin lezzetlerini tatmak istiyorlar. Veya o şehirde yaşayanlar farklı yerlerden misafirlerine yörelerinin lezzetlerini tattırmak için arayış içinde oluyorlar.


İşte sizlere Erzurum’da yaşayanlar veya şehri ziyaret edenlerin mükemmel Türk Mutfağı yemeklerinden mahrum kalmasının önüne geçiren adreslerden birisi... Özellikle yörenin özel lezzetlerini tatmak ve misafirperverliği tekrardan yaşamak isteyenler kesinlikle bu mekâna bakmalılar.

Hacı Ana ile Hünerli Eller Lokantası Erzurum’da Türk Mutfağının eşsiz lezzetlerini bula bileceğiniz nadir adreslerden. Bu adreste Erzurum’un yeme içme kültürüne yönelik bilgilerde ala bilirsiniz.

Erzurum şehir merkezinde yer alan, tarihi mekânlara ve Palandöken kayak merkezine yakın bir konumda bulunan Hünerli Eller Lokantası 2 katlı olmasının yanında, panoramik balkonu ile sizleri ağırlıyor. Bir aile işletmesi olan lokantanın mutfağı Hacı Ana (Songül Buzlak) ile ailesinin yanı sıra kadın dayanışması ile eşsiz lezzetler çıkarıyor.

Hünerli Eller Lokantası Türk Mutfağının Erzurum’a özgü lezzetleriyle mükemmel dengelenmiş menüleri ve et bazlı yemeklerinin yanında mükemmel doğal içecekleri ile sizi oldukça etkileyecek.

Hünerli Eller Lokantası

Hünerli Eller Lokantası Nerede?

Hacı Ana ile Hünerli Eller Lokantası Aşağı Yoncalık, Murat Paşa Mahallesi, Yenikapı Caddesi, Akdağ Kadayıf Yanı No:75 Yakutiye / Erzurum adresinde hizmet veriyor.

Rezervasyon: 0442 235 09 43 / 0553 794 45 65

Erzurum'da Türk Mutfağının Eşsiz Lezzetleri

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
5 Kasım 2020 12:46
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}