ERZURUMSPOR

Erzurumspor Yönetimi Yılmaz Vural İle Anlaştı! Peki Yılmaz Vural Kimdir?

Erzurumspor Yönetimi Yılmaz Vural İle Anlaştı! Peki Yılmaz Vural Kimdir?
Erzurumspor Yönetimi Yılmaz Vural İle Anlaştı! Peki Yılmaz Vural Kimdir?

Süper Lig Aşkıyla Erzurumspor!


Palandöken Kartallarında Bir Sezonda 2. Yönetim ve 6. Teknik Direktör Değişikliği...


BB Erzurumspor Yönetimi ‘Küme Düşüren Yönetim’ olarak anılmamak için Yılmaz Vural ile anlaştı. Kulüp, başkan Ömer Düzgün ile Vural'ın bir araya geldiği fotoğraf karesini paylaştı.


TFF Süper Lig’de beklenilen başarıyı gösteremeyip küme düşme hattında olan BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal sonrası İsmail Kartal ile anlaşıldı. Kartal Erzurumspor ile 5 gün görev yaptı. Son olarak ise kulüp Yılmaz Vural ile prensipte anlaşıldığını duyurdu.

BB Erzurumspor Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Teknik Direktör Yılmaz Vural’la prensipte anlaştık. Camiamıza hayırlı olsun…” ifadelerine yer verildi.

Erzurumspor Yılmaz Vural İle Anlaştı Yılmaz Vural Kimdir

Yılmaz Vural Kimdir?

1953'te Sakarya'da doğan Yılmaz Vural, ilk, orta ve lise eğitimini Sakarya'da bitirdi.

1975'te girdiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisini 1979'da ''iyi" not ortalaması ile bitiren Vural, aynı yıl katıldığı Futbol Uzmanlığı sınavını başarı ile tamamladı.

Yüksek lisans eğitimini, Almanya'daki Deutsche Sporthochschule Köln'ün "Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği" bölümünde 2010'da bitiren Yılmaz Vural, evli ve 3 çocuk babasıdır.

1970-1974 yıllarında amatör futbolcu olarak futbol hayatına başlayan Yılmaz Vural, 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Ardından 3. Lig kulüplerinden Hacettepe ve Tekirdağspor'da forma giyen Yılmaz Vural, 1978-1979 sezonunun sonunda 3. Lig'de forma giydiğiAnkara Demierspor'da profesyonel futbol kariyerini noktalayarak, antrenörlük hayatına başladı.

Çalıştırmadığı Takım Kalmadı!

Yılmaz Vural, Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Bursaspor, Karşıyaka, Adanaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Çanakkale Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor,Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Antalyaspor, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Konyaspor, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdman Yurdu, Osmanlıspor, Karabükspor, Gençlerbirliği, Göztepe, Eskişehirspor ve en son da Akhisarspor takımlarını çalıştırdı.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
29 Mart 2021 22:06
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}