ERZURUMSPOR

Futbolcu Dediğin Hocanın Sözünü Dinlemeli!

Futbolcu Dediğin Hocanın Sözünü Dinlemeli!
Futbolcu Dediğin Hocanın Sözünü Dinlemeli!

Erzurumspor’un Başarısına Engel Olan Futbolcular!


Sosyal Medya, Erzurumspor’un İki Futbolcusu ve Takımı İçin Elinden Geleni Ortaya Koyan Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ı Konuşuyor… 
 

İşte Erzurumspor’un 2020-2021 Süper Lig Serüveni…

Erzurumspor büyük emekler ve fedakârlıklarla çıktığı Süper Lig’in 2020-2021 sezonuna birçok transfer ile başladı. 

Mehmet Özdilek Dönemi!

Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde ilk haftalar alınan puanların devamı gelmedi. Daha doğrusu futbolcular kah oynadı kah oynamadı puanlar kaybedildi.

Süper Lig’in 10. Haftasına girildiğinde Mehmet Özdilek yönetiminde Erzurumspor 2 galibiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 9 puan topladı. Ve ligde 17 sırada yer aldı.

Hüsyin Çimşir Dönemi!

Bu durum karşısında Erzurumspor yönetimi bir anda Mehmet Özdilek ile yolları ayırdı ve Hüseyin Çimşir’i takımın başına getirdi. Cimşir Yılmaz Vural’ın bugün açıklıkla dile getirdiklerini kısmen dile getirmeye çalıştı ama takımda tutulmadı ve 4 maçta sıfır puan ile ayrılmak zorunda kaldı.

Cimşir’e destek olamayan Hüseyin Üneş ve yönetimi de beraberinde değişti ve yeni başkan Ömer Düzgün oldu.

Mesut Bakkal Dönemi!

Düzgün ve yönetimi ilk olarak Hikmet Karaman ile temas sağladı ve ardından Mesut Bakkal ile anlaştı. Bu arada futbolcuların performansına bakan olmadı.

Mesut Bakkal futbolculara kısmen dokundu ve yeni transferler ile mavi beyazlı taraftarları umutlandırdı. Lakin istenilen sonuçlar bir türlü alınamadı. Futbolcular kah oynadı kah oynamadı ardı ardına puanlar kaybedildi.

Erzurumspor Süper Lig’den bir sezon aralıkla 2. kez küme düşme yoluna giriyordu. Ömer Düzgün ve ekibi ‘Erzurumspor’u Küme Düşüren Başkan ve Yönetim’ olmamak için Teknik Direktör değişikliğine gitti.

İsmail Kartal Dönemi!

Bu süreçte en önemli gelişme Teknik Direktör İsmail Kartal’in gelişi ve 5 gün sonra ayrılışı oldu. Burada Yılmaz Vural ve ekibinin haklılığını ortaya koyan bir detay vardı. Yer yer sosyal ağlarda konuşulan bu detay Teknik Direktör Kartal, 5 gün futbolculara baktı ve sorunlu futbolcuları gördü ‘Bu iş olmaz’ diyip ayrıldı.

Hoca Sözü Dinlemeyen Futbolcular Arvydas Novikovas Riacrdo Gomez Erzurumspor

Yılmaz Vural Dönemi!

İsmail Kartal’in bakışının böyle olacağı düşünülen yorumları teyit eden gelişme Yılmaz Vural’ın Acun Ilıcalı’nın ricasını kırmayıp Erzurumspor’un başına geçmesi ile ortaya çıktı.

Takımda hoca sözü dinlemeyen lakayit futbolculara tecrübeli Teknik Adam Yılmaz VuralErzurumspor için Savaşmayanlara Kapı Açık’ ifadeleriyle yol verdi.

Erzurumspor bu gelişme ile takım olma yoluna girdi ve 3 haftalık seri yakaladı.

Yılmaz hoca takımının bu çıkışı sürdürmesi için goller atmasını istiyor ve taraftarda bu konuda Oltan Karakullukçu’nun 90 dakikalık şansı hak ettiğini ifade ediyordu.  

Ve Yılmaz hoca dokunulmaya dokundu ve 2020-2021 sezonda forvet bölgesinde 90 dakikalık onlarca karşılaşmada yerinde durup pres dahi yapmayarak utanma pazarı 5 gol kaydeden Ricardo Gomes’i yedeğe çekti.

Tabi ki olanlar oldu Fenerbahçe maçında hoca sözü dinlemeyen Gomes oyuna girmeyi reddetti. Yılmaz hocanın söylemleri bir yana görüntüler her şeyi ortaya koyuyordu… Gerçek Erzurumspor taraftarı durumun farkındaydı.  Oluşan olumsuz durum karşısında Gomez kendini haklı çıkarmak için özenle seçilmiş bir metin yayımladı.

Bu arada birde Arvydas Novikovas problemi yaşanıyordu. Sezon başından beri kendisine dokunan olmadığından performansını düşürmüş köşesine çekilmişti. Yılmaz hoca ona da dokununca o da rahatlığa alıştığından patlamıştı.

Bu bir gerçek ki her iki futbolcunun da hoca sözü dinlemediği ortaya çıkmıştı.

Şimdilerde gözler yönetimde, bakalım Erzurumspor için çaba gösteren Yılmaz Hoca’yı mı yoksa hoca sözü dinlemeyen futbolcularımı tutacaklar.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
5 Mayıs 2021 02:17
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}