SEKTÖREL HABERLER

Apartman, Site ve Bina Yönetiminde Sorun Yaşamaya Son!

Apartman, Site ve Bina Yönetiminde Sorun Yaşamaya Son!
Apartman, Site ve Bina Yönetiminde Sorun Yaşamaya Son!

Apartman, Site ve Bina Yönetimini Sorun Olmaktan Çıkarın!


Erzurum’da 5 yıldır sektöründe şeffaf yönetim anlayışı ile hizmet veren Ninova Apartman ve Bina Yönetimi apartman, site ve bürolarda yaşanan sorunlara çözüm sunuyor. Yüzlerce daire sahibinin mutlu olmasını sağlıyor.

Ninova Apartman ve Bina Yönetimi, ‘Neden bina yönetimini tercih etmeliyiz?’ sorusuna, “Yönetici sorumluluklarını paylaşıyoruz. Bina sorunlarını çözüyor ve takip ediyoruz. Mobil uygulamalar ile şeffaf yönetim sunuyoruz. Yanı sıra yasal yükümlülükleri yerine getiriyoruz.” cevabını veriyor.

Siz evinizde kahvenizi yudumlarken siteniz ile ilgili tüm sorunlarla ilgilenen Ninova Apartman ve Bina Yönetimi’nin sunduğu hizmetler;

Merkezi Kazan

Merkezi kazan daireleri, insansız yönetim otomasyon sistemleri!

Yüksek verimli, az bakım gerektiren veya bakıma ihtiyaç duymayan uzun ömürlü sistemi hizmetinize sunarak, sorunsuz tesisat ile yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu sağlıyor.

Erzurum Ninova Apartman Site Bina Yönetimi

Bina Yönetimi

Komşunuz ile sorun yaşamayın!

Erzurum'da apartmanınızın ortak alanları ile ilgili A'dan Z'ye tüm hizmetleri firma sağlıyor. Elektrik işleri, su işleri, asansör bakımı, çatı bakımı, temizlik ve kapıcılık hizmetleri, bahçe bakımı ve benzeri…

Site Yönetimi

Apartman yönetiminde; adil olmak Ninova Apartman ve Bina Yönetimi için önemli! 

Siteniz ile ilgili aklınıza gelebilecek tüm hizmetleri veriyor, elektrik işleri, su işleri, asansör bakımı, bahçe ve park bakımı, temizlik ve kapıcılık hizmetleri, otopark bakımı ve benzeri...

Erzurum Ninova Apartman Site Bina Yönetimi

Asansör Bakım ve Onarım

Güvenliğiniz önemli!

Erzurum’da asansörlerinizin periyodik bakımları çok önemlidir. Güvenliğiniz için asansörlerinizin periyodik bakımları yapan firma, kesintisiz olarak hizmet vermesini sağlıyor.

Çatı Bakım ve Onarım

Çatınız akıtmasın! 

Yağmurlu ve karlı günlerde çatınızın akıtmaması için düzenli olarak çatı bakımınızı sizin yerinize yapıyor. Çatı izolasyonu, dış cephe kaplama, yağmurlukların bakım, onarım, mantolama hizmetleri.

Elektrik İşleri

Eskiyen ya da yaşı yüksek olan binalarda elektrik sistemini baştan aşağıya işin ehli ustalar ile yeniliyor. Düzenli olarak kablo bakımı yapıyor ve güvenlik kamera sistemlerinin ve zillerin sorunsuz çalışmasını sağlıyor.

Klima sistemleri ve Bina otomasyon sistemleri bakımını yaptırıyor.

Su İşleri

Su sayaçlarına takılan filtre sayesinde şehir şebekesinden gelen kumlu suyun temizlenmesi ile evlere gelen suyun sağlıklı olması sağlanıyor.

Erzurum Ninova Apartman Site Bina Yönetimi

Bahçe Bakım ve Peyzaj Çalışmaları

Firma herkesin arzusuna ve göz zevkine hitap edecek şekilde peyzaj çalışması yapıyor. Çiçek, ağaç, bitki ekimi ve bakımı, bahçenin düzenlenmesi, bahçedeki su giderlerinin bakımının yapılması ve benzeri...

Temizlik ve Kapıcılık Hizmetleri

• Blokların günlük temizliği
• Ortak alanların günlük temizliği
• Otoparkların temizliği
• Çöplerin toplanması
• Sert zeminlerin cilalanması
• Genel koruyucu temizlik ve ilaçlama
• İnşaat sonrası genel ve detaylı temizlik
• Dış cephe cam temizliği
• Haşere ilaçlama
• Su deposu temizliği
• Baca temizliği

Güvenlik

Güvenlik kameralarının düzenli olarak bakımının yapılması ve kesintisiz çalışmasının sağlanması ile firma ilgileniyor. Kaydedilen görüntülerin güvenli bir ortamda saklanması ve gerektiğinde ilgili kuruma sunulması sağlanıyor.

Hukuk Hizmetleri

Erzurum da apartman yönetirken; sizin haklarınızı korumak adına, aidatlarını gününde ödemeyen komşularınıza karşı bedelsiz hukuk hizmeti veriliyor.

Ninova Apartman ve Büro Yönetimi Nerede?

Ninova Apartman ve Bina Yönetimi, Muratpaşa Mahallesi, Haşıl Efendi Caddesi, (Palen Doğal Gaz Yanı) Çağla İşmerkezi Kat: 2 Yakutiye Erzurum adresinde yer alıyor.

İletişim Bilgileri:

0541 410 17 14 / 0537 347 69 71

Web Adresi:

http://ninovabinayonetimi.com/

Ninova Apartman ve Bina Yönetimi

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
12 Temmuz 2021 09:49
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza