SEKTÖREL HABERLER

Erzurum’da Hızlı İnternet ve Kablo Tv’nin Formülü!

Erzurum’da Hızlı İnternet ve Kablo Tv’nin Formülü!
Erzurum’da Hızlı İnternet ve Kablo Tv’nin Formülü!

Bu Hizmet Türkiye’de, Erzurum ile Birlikte 24 İlde Var!


Türksat Kablonet, Erzurum ile birlikte Türkiye’nin 24 ilinde ve o illerin ilçelerinde kendine ait kablo altyapısı üzerinden internet kullanıcılarına hizmet veriyor.

Türksat Anonim Şirketi tarafından 1997 yılında “Gerçek İnternet” sloganıyla kurulan Kablonet, o günden bu yana global çapta bir internet servis sağlayıcısı olmak için arge faaliyetlerini sürdürüyor. Kendine has KabloTV şebekesi sayesinde kullanıcılarına eşsiz bir altyapı ile internet ve televizyon hizmeti sunan firma, evlerine ve iş yerlerine internet almak isteyen potansiyel müşterilerinin sabit bir telefon hattı sahibi olmalarına gerek kalmadan sadece kendi kablo altyapısı üzerinden yüksek hızda fiber internet hizmeti sağlayabiliyor.

2008 ile 2016 yılları arasında Uydunet ismi ile çalışmalarını sürdüren firma, 2016 yılından sonra alınan kararların ardından Türksat Kablonet adıyla faaliyetlerine devam etmekte.

Kablonet’in Avantajları Nelerdir?

Kablonet’i diğer internet servis sağlayıcı firmaların hizmetlerinden ayıran en büyük fark, Türksat uyduları tarafından beslenen KabloTV altyapısı üzerinden tek kablo ile geniş bant sisteminde çalışan bir internet servisi olmasıdır. Bu sayede kablonet kullanıcıları bulundukları binanın herhangi bir santrale uzaklığı yüzünden hız kaybı ve ping artışı yaşamamakla birlikte, yağmur,kar, şiddetli rüzgar gibi olumsuz hava koşullarında da internet hizmetlerinde herhangi bir kesinti yaşamazlar.

Kablonet’in avantajlarından bir diğeri ise her sektöre ve ihtiyaca özel olarak sunduğu internet hizmetleridir. Kullandığın kadar öde, Kotalı, Duran Kotalı, Akıllı Sınırsız, Sınırsız ve Simetrik internet tarifeleri her türlü özel ihtiyaca karşılık verebilecek niteliktedir.

Erzurum’da Hızlı İnternet ve Kablo Tv’nin Formülü

Kablonet Tarifeleri!

Kullandığın kadar öde tarifesi ile 16 Mbps’ye kadar indirme, 2 Mbps’ye kadar gönderme hızı ile internet bağlantısı alacak olan kullanıcılar, kullandıkları GB miktarı * GB Başına ücret olarak her ay sonu faturalandırılarak sadece kullandıkları kadar ödeyebilirler.

Kotalı tarifeler için 16 Mbps indirme hızından 100 Mbps Gönderme hızına, 2 Mbps gönderme hızından 5 Mbps gönderme hızına kadar bant genişliği sağlanırken, 10 Gb ile 500 Gb arası kota seçimi yapan kullanıcılar her ay tarifelerindeki sabit ücret ile faturalandırılır. Eğer ay sonu kota aşıldıysa, aşılan GB miktarı sözleşmedeki GB Sabiti (GB Başına Ücret) ile çarpılarak faturaya eklenir.

Duran Kotalı tarifeler ise kotalı tarifeler ile aynı mantıkta çalışırken, internet kullanımı kotası dolduğu anda internet hizmeti doldurulur. Kullanıcılar herhangi bir aşım yapamayacağı için faturalarına ekstra bir aşım ücreti yansıtılmaz.

Akıllı Sınırsız tarifeler ise herhangi bir kullanım limiti veya kotası olmayan internet paketleridir. Günün 00:00 ve 19:00 saatleri arasında kullanıcılara tarifede belirtilen hızları kullanmaları sağlanır.

Sınırsız tarifelerde ise kullanıcılar tarifelerindeki internet hizmetlerini günün her saati, hiçbir kullanım kotası bulunmadan sabit bir ücret ile kullanabilirler. Faturaya bir aşım ücreti yansıtılmamaktadır.

Simetrik internet tarifesi kullanıcılarının İndirme (Download) ve Gönderme (Upload) hızları birbirine eşittir. Bu tarifeler sınırsız olup, kullanım miktarına göre herhangi bir ek ücret talep edilmemektedir. Genelde internete büyük boyutlarda video, ses ve diğer dosyaları yüklemeyen kullanıcılarımıza tavsiye edilir. Genellikle kurumsal firmalar da Statik IP hizmeti ile birlikte bu paketi tercih ederler.

KabloTV Avantajları Nelerdir?

KabloTV televizyon hizmetinde görüntü kalitesi yüksek çözünürlüktedir ve 200’den fazla kanal şifresiz izlenebilmektedir. Hi-Fi ses tutkunu olan kullanıcılar da HD ses kalitesiyle keyiflerine keyif katabilirler.

KabloTV ile dışarıdaki hava şartlarının ne kadar kötü olduğunun bir önemi kalmaz. Türksat’ın güçlü uyduları ve kendine has altyapısı ile frekans kirliliği ve kötü hava koşulları televizyon keyfinizin önüne geçemez.

Geniş ailelerde çok daha fazla çeşitlilik gösteren ilgi alanlarının hepsi için Spor, Eğlence, Teknoloji, Moda, Haber, Ekonomi, Siyaset, Yarışma gibi yüzlerce farklı televizyon kanalı KabloTV ekosisteminde mevcuttur.

Evinize internet için ayrı, telefon için ayrı, televizyon için ayrı kablolar yerleştirerek görüntü kirliliği yaratmanıza gerek kalmaz. Türksat KabloTV ile sadece tek bir kablo ile üç hizmeti de edinebilirsiniz.

Ekonomik fiyatlarıyla KabloTV dünyasına katılmanız için yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmek. Uzman ekiplerimiz sizi de dünyamıza dahil etmek için çalışmalara hemen başlayacaktır.

Türksat Kablo Tv ve Kablo Net  Erzurum Abone Merkezleri!

Erzurum Yakutiye

Muratpaşa Mahallesi Bosna Caddesi Sınav İş Merkezi No:18/C Yakutiye / Erzurum

Erzurum Palandöken

Yavuz Sultan Selim Caddesi 2. Marketler No:128/A Palandöken / Erzurum

İletişim:

0 442 408 45 45

0 442 408 15 25

0 442 235 77 30

0 850 532 44 10

Web Adresi:

superkablonet.com

Erzurum’da Hızlı İnternet ve Kablo Tv’nin Formülü

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
5 Ekim 2021 09:06
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza